Gündem Evli ve Öfkeli 20. son bölümünde işler yine karıştı - İzle

Evli ve Öfkeli 20. son bölümünde işler yine karıştı - İzle

07.03.2016 - 09:10 | Son Güncellenme:

Evli ve Öfkeli ATV'nin beğenilen dizisi Evli ve Öfkeli 20. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Heyecanın dorukta olduğu Evli ve Öfkeli dizisi son bölümünde işler yine karıştı. Dilek Tarık'a yazmış olduğu mektup gündeme bomba gibi düştü. İşte Evli ve Öfkeli 20. son bölümünde yaşananlar...

Evli ve Öfkeli 20. son bölümünde işler yine karıştı - İzle

Yapımını Süreç Film'in, yapımcılığını Ali Gündoğdu'nun üstlendiği dizi Evli ve Öfkeli, aldatılan dört kadının kocalarından intikam alma çabası kaldığı yerden devam ediyor. Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan'ın yer aldığı Evli ve Öfkeli'nin 20. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi.

Haberin Devamı

EVLİ VE ÖFKELİ 20. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Mine, Cenk ve babaannesinin ani gelişiyle zor durumda kalır. Ahmet, planı işlediği için memnundur. Dilek'in Tarık'a yazdığı mektubu üzerine alınan İbrahim, Dilek'e aşk mektubu yazar. Mektubu okuyan Dilek, Tarık'ın haklılığı karşısında kendini kötü hisseder; mektupta yazılanları Tarık asla bilmemelidir. Eski günlerine dönme mücadelesi veren Tarık evde parti verir ancak hiç bir şey eskisi gibi değildir. Sevda ile arası açık olan Engin ise Dilek'te kalmaktadır. Dilek, iyi niyetinden yine başına bela açmak üzeredir. Gündemde kızların mezun oldukları lisenin pilav günü vardır, İbrahim'in yazdığı aşk mektubu pilav gününe bomba gibi düşerken Seray geçmişte canlarını yakanlarla hesaplaşma peşindedir. Esra ve Dilek'in konuşmasını duyan Murat için ise yeni bir dönem başlamaktadır.

EVLİ VE ÖFKELİ SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ