Gündem Eylem hazırlığına baskın

Eylem hazırlığına baskın

19.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadıköy’de seyir halindeki bir otomobile yapılan operasyonda terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı, araçta yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Eylem hazırlığına baskın


5 pompalı tüfek, tabanca, mermi...
Terör örgütü DHKP-C üyesi oldukları iddia edilen 2 kişi, Kadıköy’de bir otomobille seyir halindeyken Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı operasyonla yakalandı. Şüpheliler gözaltına alınırken otomobilde yapılan aramada 5 pompalı tüfek, 2 tabanca ve çok sayıda mermi bulundu. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi oldukları iddia edilen 3 kişinin Beyoğlu’nda bombalı eylem hazırlığında oldukları istihbaratına ulaştı.
Şüphelilerin Kasımpaşa’da saklandığı evin etrafında önlem alan polisler, 3 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilere yapılan üst aramasında 1 tabanca ve çok sayıda fitil ateşlemeli, boru tipi ve parça tesirli el yapımı bomba bulundu. Uzman ekipler, bombaları imha etti. İki operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheli, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yazarlar