Gündem Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon

Eylem Tok'un panik anları! Firar öncesi gelen telefon

22.03.2024 - 12:51 | Son Güncellenme:

Türkiye'yi sarsan trafik kazasında yeni görüntüler ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu Timur Cihantimur'un Göktürk'teki kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.

Eyüpsultan’da 1 Mart’ta yazar Eylem Tok ile Dr. Bülent Cihantimur’un 17 yaşındaki ehliyetsiz oğlu Timur Cihantimur, yol kenarında arızalanan ATV’yi tamir eden 5 kişiye çarptı. Kazada Oğuz Murat Aci hayatını kaybederken 4 kişi ise yaralandı. Kazadan sonra annesi Eylem Tok’u arayan Timur Cihantimur, annesiyle birlikte aynı gece önce Mısır’a oradan da Amerika’ya kaçtı.

Haberin Devamı

 

Olaydan sonra Aci’nin ailesi oğullarının ölümüne neden olan ehliyetsiz Timur Cihantimur’un Türkiye’ye getirilerek yargılanması için hukuk savaşı vermeye başladı. Öte yandan kaza gecesine dair yeni görüntüler de ortaya çıktı.

KAFEDE OTURUYORLAR

Görüntülerde kazadan önce Eylem Tok’un saat 21.00’de Göktürk’te bir kafeye gittiği, burada otururken oğlu Timur Cihantimur’dan saat 21.17’de bir arkadaşıyla geldiği, bir süre annesiyle oturan Timur Cihantimur daha sonra kafeden ayrıldığı görülüyor.

Eylem Tokun panik anları Firar öncesi gelen telefon

AKARYAKIT İSTASYONUNDA MOLA

Annesine ait Porsche marka arabayla yanında arkadaşlarıyla birlikte saat 23.01’de bir akaryakıt istasyonuna gidip burada alışveriş yapan Timur Cihantimur o anlara ait görüntülerine de ulaşıldı. Akaryakıt istasyonu görüntülerinde istasyona giren Timur Cihantimur’un arkadaşlarıyla birlikte alışveriş yaptıktan sonra yanlarına gelen başka bir lüks araçtaki arkadaşlarıyla sohbet ettikleri, aldıkları malzemelerin bir kısmını o arabaya bıraktıkları daha sonra saat 23.10’da kendi aracına geçip istasyondan ayrıldığı anlar yer aldı.

Haberin Devamı

KAZA HABERİ TELEFONLA GELİYOR

Yine saat 23.30'da gelen telefonla oğlunun kaza yaptığı haberini alan Eylem Tok'un arkadaşıyla birlikte kafeden koşarak ayrıldığı da kameraya yansıyor.

ATV'LER İLE LÜKS ARAÇLAR PEŞ PEŞE

Yine Timur Cihantimur kazadan önce saat 20.54’te ve 22.43’te bir otoparka giriş ve çıkış görüntüleri de ortaya çıkarken, kazanın olduğu bölgede kazadan önce 3 ATV tipi motorla TİMUR CİHANTİMUR ve arkadaşına ait 2 lüks arabanın peş peşe geçiş anları kameraya yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kazanın 23.30'da gerçekleştiğini, anne-oğulun 04.30 uçağıyla Türkiye'den ayrıldığını açıklamıştı.

Eylem Tokun panik anları Firar öncesi gelen telefon