Gündem EYT çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son açıklama

EYT çıkacak mı? Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son açıklama

09.03.2019 - 15:23 | Son Güncellenme:

Emeklilikte Yaşa Takılanlar gündemdeki yerini korurken bu konuda bir gelişme bekleyen vatandaşlar yeni bir haber var mı diye araştırmaya devam ediyor. Vatandaşlar arasında sürekli konuşulan EYT çıkacak mı merak ediliyor? 2019 yılının en çok konuşulan konuları arasında yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son açıklama AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'dan geldi.

EYT çıkacak mı Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili son açıklama

Emekli olmak isteyip yaş şartına takılan vatandaşlar, emekli olma hayali kurmaya devam ediyor. 31 Mart seçim günü öncesinde arayışın sürekli devam ettiği EYT ile ilgili sorular yanıt buldu mu? Vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili yapılan son açıklamada vatandaşlar heyecanlandı. İşte AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'den EYT'ye ilişkin o açıklama...

Haberin Devamı

"Sabırlı olsunlar takipçisi olacağım"

Emeklilikte yaşa takılanların taleplerine yönelik bir soruya Yıldırım, "Ben bu konuda ne dedim? 'Biraz sabırlı olun, ben takipçisi olacağım' dedim. Yine aynı şeyi söylüyorum. Sabırlı olun demek, ne demek?. Gayet açık." dedi.