Gündem Faik Öztürk kimdir? Faik Öztürk'ün sağlık durumu nasıl?

Faik Öztürk kimdir? Faik Öztürk'ün sağlık durumu nasıl?

15.08.2018 - 10:35 | Son Güncellenme:

Faik Öztürk kimdir? sorusu gündemde. Apar topar hastaneye kaldırılarak anjiyo olan şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk hakkında merak edilen bilgiler şöyle...

Faik Öztürk kimdir Faik Öztürkün sağlık durumu nasıl

Şarkıcı Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Faik Öztürk'ün hastane çıkışında tekerlekli sandalyede görüntülenmesinin ardından, çiftten hiçbir açıklama gelmemişti. Peki Faik Öztürk kimdir? İşte yanıtı...

Haberin Devamı

FAİK ÖZTÜRK KİMDİR?

Çankaya Lisesi'nde okudu. Lise ikinci sınıftayken okulu bıraktı. Daha sonra Ankara'daki İstanbul yolunda bir fabrikada tuvaletleri temizleyip yerleri silme işine girdi. Bir buçuk sene sonra, el yazısı çok düzgün diye patron onu muhasebeye geçirdi. 1982'de oradan ayrılırken, fabrikanın genel müdür yardımcısıydı.

Faik Öztürk, "Gönül Türküleri" adlı bir de albüm çıkardı. Öztürk, bu albümden elde ettiği geliri şehit ailelerine armağan etti. İkinci albümün gelirini ise kekemelere bağışladı. Çıktığı televizyon programlarından kazandığı paralar ile de burs verip 21 çocuk okutuyor.

Yaptığı bu işlerin yanında Ankara'da "Beyler Sofrası" diye; Yukarı Ayrancı Son Durak'ta bir lokanta ve Atakule'nin karşısındaki 4 katlı "Çorbacım" dükkanının sahibidir. Bunların yanı sıra, Dünya Bankası finanslı, yurt dışına ihraç işler yapıyor. Bazı firmaların Türkiye temsilcisi olarak askeriyeye malzeme teminleri oluyor.

Haberin Devamı

Ankara Ticaret Odası'nda 3 dönemdir meclis üyeliği yaptı.

Faik Öztürk, 1999 yılından beridir şarkıcı Safiye Soyman ile beraber yaşamaktadır.

Faik Öztürk kimdir Faik Öztürkün sağlık durumu nasıl

Yazarlar