Gündem Familya 4. bölümde Beyoğlu ailesinde deprem etkisi!

Familya 4. bölümde Beyoğlu ailesinde deprem etkisi!

09.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin keyifle takip edilen dizisi Familya bu akşam 4. bölümü ile ekrana gelecek. Beyoğlu ailesinde Casim'in planının etkisi sürüyor. Beklemedikleri anda gelen hamle ile Yaşar ve Hare zor durumda kalır. İşte merakla beklenen Familya 4. bölüm fragmanı..

Familya 4. bölümde Beyoğlu ailesinde deprem etkisi

Salı akşamları ekrana gelen Familya dizisinin başrollerinde Uğur Yüzel, Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat yer alıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Familya dizisinde Casim'in planları devreye girer. Yaşar Beyoğlu ve Hare bu kez köşeye sıkışmıştır. Familya nefes kesen yeni bölüm fragmanları ile her Salı Fox TV ekranında...

Haberin Devamı

FAMİLYA 4. BÖLÜM ÖZETİ

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur.

FAMİLYA 4. BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA 4. BÖLÜM 2. FRAGMANI

FAMİLYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.