Gündem Familya 4. yeni bölüm şoke eden sahne! - İzle

Familya 4. yeni bölüm şoke eden sahne! - İzle

04.10.2016 - 10:18 | Son Güncellenme:

Familya dizi Fox TV ekranlara gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Familya dizisinin 4. yeni bölüm fragmanında Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını arıyor. Yayına girdiği günden beri büyük ilgiyle takip edilen Familya 4. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Familya 4. yeni bölüm şoke eden sahne - İzle

Familya dizisi dün akşam 3. son bölümü ile ekrana geldi. FOX TV'nin yeni dizisinde heyecan dolu dakikalar yaşandı. Hare'nin nişanlısının ortaya çıkması evi karıştırdı. Familya 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte yeni bölümden ilk görüntüler..

Haberin Devamı

Yapımcılığını TMC yapım'ın üstlendiği Familya dizisinin başrollerinde usta Oyuncu Uğur Yücel’in yanı sıra, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun, Şükran Ovalı, Sezer Avcı, Aybüke Pusat, Murat Ceylan, Barış Yıldız’ın yanı sıra Gökhan Kıraç, Enis Arıkan, Olgu Baran Kubilay, gibi isimler yer alıyor. Familya yeni bölümüyle Salı akşamları ekrana geiyor.

FAMİLYA 4. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

FAMİLYA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FAMİLYA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ateş'in şüphelerinin peşinden gitmesi, Hare ve Yaşar cephesinde büyük bir paniğe neden olur. Ama onları bekleyen tehlike bu kadarla sınırlı değildir. Çocuklar babalarının amacını çözmeye çalışırken, Yaşar'ın da onları kazanmak için yepyeni bir planı vardır. Toprak kendini Ezgi'ye açıklamanın yollarını ararken, Vedat bir adım öne geçmek için hamlesini yapmaya hazırlanır. Casim'in kasabayla ilgili planları, çocuklarıyla arasını düzeltmeye çalışan Yaşar için yeni bir sıkıntının kapılarını aralar. Beyoğlu familyasında herkes kendi hedefinin peşinde sürüklenirken, beklenmedik bir misafirin gelişi tüm dengeleri altüst eder.

Haberin Devamı

FAMİLYA DİZİSİ GENEL HİKAYE

Beyoğlu Ailesi'nin hayatı, 2002 Dünya Kupası'nda İlhan Mansız'ın altın golüyle ansızın değişiyor. Türkiye en mutlu gününü yaşarken, Beyoğlu hanesinin ortasına geri dönüşü olmayan bir acı düşüyor. Dağılan ailesinden yıllarca uzak kalan Yaşar Beyoğlu; çocukları Hava, Toprak, Su ve Ateş'in özlemini de yanına alarak Güneşdağı kasabasına soluğu alıyor.

Baba toprağında aldığı üzücü bir haber; Yaşar Beyoğlu'nu, yaşananları temize çekmek ve ailesini bir araya toplamak için harekete geçiriyor. Oynanan bir oyun ve her biri kendine has çocuklar birleştiğinde, geçmişle hesaplaşmak giderek zorlaşacak Yaşar Beyoğlu için. Beyoğlu familyasında işler hiç de planlandığı gibi gitmeyecek...

Yazarlar