Gündem Familya 5. bölüm fragmanı Hare'nin zor anları!

Familya 5. bölüm fragmanı Hare'nin zor anları!

11.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Familya 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yaşar Beyoğlu'nun ameliyatı çocukların tedirgin olmasına yol açacaktır. Familya yeni bölümde Hare çocukların baskısı altında kalacaktır. Familya 5. yeni bölüm ile Salı akşamı ekrana gelecek.

Familya 5. bölüm fragmanı Harenin zor anları

Fox TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Familya 4. bölümü ile ekrana kilitledi. Familya dizisinin başrollerinde Uğur Yücel Sezer Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Aybüke Pusat, Murat Ceylan yer alıyor. Familya dizisinde bu hafta Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu ailesini derinden yaralıyor. Familya yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

FAMİLYA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

FAMİLYA 5. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDEN ÖZETLER

Casim'in sürpriz hamlesi Beyoğlu hanesinde deprem etkisi yaratır. Hare ve Yaşar bu defa tamamen köşeye sıkışmıştır. İkili olanları çözmenin ve çocuklara açıklamanın bir yolunu ararken, familyanın tüm üyeleri kendi rotalarını çizmeye hazırlanır. Namık açığa alındığı gerçeğini gizlemek için çabalarken, kendini komik bir maceranın içinde bulur.

Ezgi ve Toprak arasındaki gerilim giderek yükselir. Bu karmaşanın ortasında bunalan Ateş, herkesten gizli bir karar alır. Yaşar bir yandan Casim'le uğraşmakta, öte yandan tedavisi için önemli bir adım atmaktadır. Casim ve Vedat ittifakında yaşananlar ise, Beyoğlu familyasına doğru yaklaşan tehlikenin ayak sesleridir.