Gündem Fi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Fi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

18.04.2017 - 08:53 | Son Güncellenme:

'Fi' dizisinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seyirciden tam not alan Fi dizisi, 10 günde 10 milyon kez izlendi. İşte 21 Nisan'da üç yeni bölüm birden yayınlayacak olan Fi dizisinin 4-5-6. bölüm fragmanları...

Fi dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Puhu TV’de ilk üç bölümü yayınlanan ‘Fi' dizisi, seyircisinden tam not aldı. 10 günde 10 milyon izlenme oranına ulaşan dizinin devamı ise merak konusu olmaya başladı. Fi dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanları yayınlandı.

Haberin Devamı

Fİ DİZİSİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

21 Nisan’da yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan projede; Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi rol alıyor.

Fİ 4-5-6. BÖLÜM FRAGMANLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GENEL HİKAYE

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Mert Baykal’ın üstlendiği, Azra Kohen’in çok satan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.