Gündem Futbolcuyla 1-2 dakika sürdü

Futbolcuyla 1-2 dakika sürdü

22.01.2011 - 10:58 | Son Güncellenme:

.

Futbolcuyla 1-2 dakika sürdü

Futbolcuyla 1-2 dakika sürdü
İstanbul’da düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınarak emniyete getirilen ve mağdur sıfatıyla ifade veren manken, oyuncu, fotomodel ve sunuculardan bazıları fuhuş iddialarını kabul etti.

Para karşılığı fuhuş yaptıklarını sorguda itiraf eden bazı manken ve fotomodeller, sorulara şu yanıtları verdilyer:

Haberin Devamı

Model G.M.Ü.: Benim şu anda kapalı olan MSN adresime mesaj gönderen D.D., dairesinde bekleyen, bir kerelik ilişki karşılığında 600 TL verecek ilk müşterimin eski futbolcu olduğunu, ne derse yapmam gerektiğini, mutlu etmem gerektiğini söyledi. Futbolcu ile 1-2 dakikalık ilişkiden sonra eve döndüm. Yukarıda adını verdiğim p...... fiyatı belirliyorlardı. 500 dolar ile 1000 dolar arasında. Aracılar paranın yüzde 30’unu kesiyorlardı.

‘Sakın Türkçe konuşma’Model S.Ç.: 3-4 sene önce D.D.’yle tanıştık. Bana iki müşteri ayarladı. Aracı ile samimiyet ve arkadaşlık sınırı aracının alacağı komisyon miktarını belirler. Fuhuş için sadece oteli kullanıyorum. İşe giderken taksi kullanıyorum. Güvenli olmadığı için sabit taksici kullanmıyorum.

Manken E.Ş.: Fuhuş yapmam, sevgili hayatı yaşarım. Bu süre boyunca ev kirası ve benzeri ihtiyaçlarımı bu arkadaşlarım karşılar. Fuhuş yapmam ama sevgililerimle kendi adresimde birlikte olmam, tatil kentlerine, otellere gideriz.

Manken H.Y: Aracının bulmuş olduğu müşterilerle para karşılığında cinsel ilişkiye girdim. D.D. ve S.Y., cinsel ilişki için beni hiç otele veya başkasının evine göndermediler. Bunun karşılığında aldıkları 1500 TL’nin 1000 TL’sini bana vermeye başladılar. 11 aydır hiçbirisi ile görüşmüyorum, daha önceden bu işleri yaptığım için pişmanım.

Moldovalı A.A., model, Jinekolog Doktor: İlişki ücreti genellikle 1000 Euro alıyordum, ancak 500 Euro’sunu D.D.’ye veriyordum. Ben oturduğum ikamette fuhuş yapmam, sadece müşterinin bulduğu otellere gidiyorum. Ben müşteri ile olan randevuma genellikle taksi ile gidiyorum. D.D., kesinlikle Türkçe konuşmamamı söylüyor.

Yazarlar