Gündem Galataport nerede? Galataport İstanbul'un neresinde yer alıyor? Survivor 2020 finali ne zaman?

Galataport nerede? Galataport İstanbul'un neresinde yer alıyor? Survivor 2020 finali ne zaman?

12.07.2020 - 00:46 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Survivor'da finale sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan final tarihi ve yeri merak konusu oldu. İzleyiciler tarafından Survivor finali ne zaman sorusu araştırılmaya başladı. Aynı zamanda Acun Ilıcalı tarafından açıklanan final mekanı Galataport dikkat çekti. Peki Galataport nerede? İşte Survivor final tarihi ve Galataport hakkında merak edilenler...

Galataport nerede Galataport İstanbulun neresinde yer alıyor Survivor 2020 finali ne zaman

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunda son dört isim kaldı. Yasin, Cemal Can, Barış ve Berkan'ın oluşturduğu final adayları heyecan dolu anlar yaşıyor. Survivor'da verilen mücadelenin sona ermesine sayılı günler kaldı. Acun Ilıcalı ise izleyicileri ve yarışmacıları final tarihi ve yeri hakkında bilgilendirdi. Survivor izleyicisi ise arayışa geçti. Peki Survivor finali ne zaman, Survivor finalinin yapılacağı Galataport nerede?

Haberin Devamı

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor 2020 Ünlüler - Gönüllüler sezonunun finali 14 Temmuz 2020 Salı akşamı yapılacak. Peki final günü nerede gerçekleşecek?

GALATAPORT NEREDE?

Galataport, Karaköy Rıhtımı ile Mimar Sinan Üniversitesi Fındıklı Kampüsü’ne ait bina arasındaki sahil şeridinde yer alan bir liman ve kentsel dönüşüm projesi.