Gündem Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlıyor?

13.04.2019 - 18:42 | Son Güncellenme:

Yabancı dizi tutkunlarının vazgeçilmezlerinden olan Game o Thrones'un yeni sezonunun başlamasına çok az zaman kaldı. Bu sene 8. sezonu ile ekranlara gelecek olan dizi, yayınlanacak 6 bölümün ardından final yaparak seyircilerine veda edecek. Peki Game of Thrones'un yeni sezonu ne zaman başlayacak, ilk bölüm hangi gün yayınlanacak?

Game of Thronesun yeni sezonu ne zaman başlıyor

Daha şimdiden gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri olarak gösterilen Game of Thrones ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 2 senelik bir aranın ardından sekizinci ve son sezonu ile seyircilerin karşısına çıkacak olan dizi, yayınlanacak 6 bölümün ardından final yapacak.

Haberin Devamı

GAME OF THRONES NE ZAMAN BAŞLIYOR?

İlk bölümü 2011 yılınd ayayınlanan Game of Thrones tam 8 senenin ardından final yapmaya hazırlanıyor. Dizinin 8. sezonu 14 Nisan Pazar akşamı ABD'de yayınlanacak. dizi, 19 Mayıs günü yayınlanacak olan 6. bölümüyle sevenlerine veda edecek.

GAME OF THRONES NEDİR?

Game of Thrones (Türkçe: Taht Oyunları), David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin yedinci sezonu tamamlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. yedinci sezonu 16 Temmuz 2017'de başlamış, 27 Ağustos 2017'de sona ermiştir. HBO tarafından sekizinci sezon onayını almıştır.