Gündem Gamsız Hayat 3. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

Gamsız Hayat 3. bölümde heyecan doruktaydı!-izle

08.11.2015 - 20:22 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin yeni dizisi Gamsız Hayat 3. bölümde neler yaşandı? Son bölümde heyecan doruktaydı. Ela intiharın eşiğinde. Gamsız Hayat son bölüm ve tüm gelişmeler haberimizde.

Gamsız Hayat 3. bölümde heyecan doruktaydı-izle

Yapımcılığını, ekranlarda rating rekorları kıran birçok diziye imza atan Koliba Film’in üstlendiği dizinin yönetmenliğini ise Hakan Gürtop üstlendi.

Haberin Devamı

Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini ekranlara yansıtacak Gamsız Hayat, yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak...

Gamsız Hayat’ın, başrollerini Ceyda Ateş (Ela), Ali Aksöz(Mert) ve Ahmet Rıfat Şungar(Kaan) paylaşıyor. Show TV’nin merakla beklenen dizisinin zengin kadrosunda ise Itır Esen(Nazan), Dilara Öztunç(Nurcan), Güzide Arslan(Seda), Hakan Ummak(Neco), Alara Bozbey(Aslı) ve Kenan Acar(Arda) rol alıyor...

Gamsız Hayat yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

GAMSIZ HAYAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asistan Tayfun’un Ela’ya olan aşkını hazmedemeyen Kaan, onu uçurumdan iterek komaya girmesine sebep olmuştur. Ancak Tayfun’un, âşık olduğu kızın küçük düşüren oyunları yüzünden intihar ettiği düşünülmektedir. Çok sevdiği Tayfun Abisi’nin intikamını almak üzere yemin etmiş olan Mert, aradığı kişinin Ela olduğunu omzundaki dövmeden anlar.

Haberin Devamı

Yaşanan felaketin sorumlusu olarak gördüğü Ela’ya hesap sormaya hazırlanırken, kendisinin de büyük bir aşkın içine çekileceğinin farkında değildir. Kaan’ın ise Ela’dan ve sahip olduğu hayattan vazgeçmeye niyeti yoktur.

Bir kavganın iki ayrı tarafında yer alan Mert ve Kaan, birbirlerinden nefret etseler de, herkesin hayatını etkileyecek sarsıcı bir gerçekten henüz habersizdirler. Bu, kaderin büyük bir sürprizidir.