Gündem Gamsız Hayat 5. bölümde plan işe yarıyor - İzle

Gamsız Hayat 5. bölümde plan işe yarıyor - İzle

12.12.2015 - 09:51 | Son Güncellenme:

Gamsız Hayat dizisi izleyicilerine yepyeni bir bölümle geldi. Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Gamsız Hayat'ın yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Gamsız Hayat 5. bölümden detaylar..

Gamsız Hayat 5. bölümde plan işe yarıyor - İzle

Gamsız Hayat dizisi izleyicilerine yine iddialı bir bölümle geldi. Show Tv'nin sevilen dizisi Gamsız Hayat'ın son bölümünde neler oldu? İşte Gamsız Hayat 5. bölümden fragman ve detaylar..

Haberin Devamı

Gamsız Hayat 5. Bölüm

“Gamsız Hayat”ın 5. bölümünde; Mert’in Tayfun Hoca’nın başına gelenleri öğrenmek için kurduğu plan işe yaramış, Ela genç adama âşık olmuştur. Kaan, ilişkilerini öğrenince deliye döner. Ela’nın anne babası da onları ayırmak için devreye girer. Ancak birbirlerinden vazgeçmeye niyetleri yoktur. Ta ki Ela, Mert’in mahallesinde linç edilmekten son anda kurtulana kadar... Ela, suçluluk duygusu ve bunca nefret ve öfkenin hedefi haline gelmesiyle birlikte, hemen Amerika’ya gitmeye karar verir. Bu, Mert’in genç kızdan gerçekleri öğrenme planının suya düşmesi demektir. Tayfun’un intikamını alabilmek için Ela’yı durdurmak zorundadır. Ancak çok geçtir; Kaan ve Ela çoktan havaalanına gelmişlerdir.

Haberin Devamı

Yapımcılığını, ekranlarda rating rekorları kıran birçok diziye imza atan Koliba Film’in üstlendiği Gamsız Hayat'ın yönetmenliğini Hakan Gürtop üstleniyor.
Aşk, entrika, ihtiras ve tuzaklara karşı meydan okuyan gençlerin amansız mücadelesini ekranlara yansıtacak Gamsız Hayat, yeni sezonda izleyicilerin ilgi odağı olacak...
Gamsız Hayat’ın, başrollerini Ceyda Ateş (Ela), Ali Aksöz(Mert) ve Ahmet Rıfat Şungar(Kaan) paylaşıyor. Show TV’nin merakla beklenen dizisinin zengin kadrosunda ise Itır Esen(Nazan), Dilara Öztunç(Nurcan), Güzide Arslan(Seda), Hakan Ummak(Neco), Alara Bozbey(Aslı) ve Kenan Acar(Arda) rol alıyor...

Gamsız Hayat 6. Bölüm Fragmanı: