Gündem GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır? Rehberde isim sorgulama!

GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır? Rehberde isim sorgulama!

27.03.2018 - 14:28 | Son Güncellenme:

GetContact nedir? Yeni ortaya çıkan bir uygulama olan GetContact, bir anda ilgi odağı oldu. Telefonlarına Getcontact uygulaması indiren kullanıcılar, başkalarının telefonlarında hangi isimle kayıtlı olduklarını öğrenebiliyorlar. Peki Getcontact uygulaması nedir, nasıl kullanılır? İşte merak edilenler...

GetContact nedir, GetContact nasıl kullanılır Rehberde isim sorgulama

GetContact uygulaması son günlerde çok ses getiren uygulamalardan bir tanesi. Güvenilir olup olmadığı konusunda karışıklık yaşansa da çoğu kullanıcı telefonuna GetContact uygulamasını yükleyerek rehberde nasıl kayıtlı olduklarını sorgulamak istiyor.

Haberin Devamı

GETCONTACT NEDİR?

Uygulamanın asıl amacı kullanıcıları rahatsız eden telefon numarlarının aramasını önlemek için filtre koymak. Ancak birçok kullanıcı diğer kişilerin rehberinde nasıl kayıtlı olduklarını öğrenmek için kullanıyor.

Uygulamayı telefona indirdikten sonra telefon numaranızı ekrana yazarak rehberde isminizin nasıl kayıtlı olduğunu sorgulayabilirsiniz.

GETCONTACT UYGULAMASINDAN NUMARA SİLME NASIL YAPILIR?

Numara silme işlemi için GetContact uygulaması içerisinde yer alan ayarlar sekmesinden 'GetContact Hakkında' sekmesine giriş yapılıyor. Ardından Hesap ayarları kısmından silme işlemi gerçekleştiriliyor. Ancak numaranız hala sistemde yer almaya devam ediyor.

Numarayı GetContact rehberinden silme işlemi için Unlist kullanılıyor.

Haberin Devamı