Gündem Girişimcilere bol ödüllü yarışma

Girişimcilere bol ödüllü yarışma

12.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Girişimcilere bol ödüllü yarışma

Çalık Holding, Yıldız Teknopark ve Yıldız TTO ortaklığında düzenlenen, inovatif, topluma faydalı ve aynı zamanda ticarileşme potansiyeli yüksek olan iş fikirlerinin ortaya çıkmasını kolaylaştırmayı amaçlayan İlk İşim Girişim Yarışması başvuruları, 7 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Yarışmanın kazananları iki farklı kategoride ödüllerin sahibi olacak. Yeni Girişimler kategorisinde ilk 3’e giren yarışmacılar arasında birinci olan girişimci adayı 10 bin TL, ikinci 7 bin 500 TL ve üçüncü 5 bin TL ödül alacak. Bu kategorinin kazananları sırasıyla Yıldız Kuluçka’da kapalı, açık ve sanal ofis imkânlarına da sahip olacaklar.

Yeni Fikirler kategorisinde başarı göstererek dereceye girenler arasında birinci olan girişimci adayı 7 bin TL, ikinci 5 bin TL, üçüncü 3 bin TL para ödülü kazanacak. Bu kategoride de dereceye giren tüm adaylara Yıldız Ön Kuluçka Merkezi’nde 6 ay boyunca ücretsiz ofis imkanı sunulacak. Katılımcılar başvurularını www.ilkisimgirisim.com sitesi üzerinden online olarak yapabilecekler.

Yazarlar