Gündem Göç Zamanı dizisi ne zaman başlıyor, dizide kimler oynuyor?

Göç Zamanı dizisi ne zaman başlıyor, dizide kimler oynuyor?

15.12.2015 - 10:19 | Son Güncellenme:

Ekranların merakla beklenen yeni dizisi Göç Zamanı yakında Star'da başlıyor. İstanbul’a göç eden bir kadının hikayesinin anlatıldığı Göç Zamanı dizisi ilk fragmanı yayınlandı. Peki Göç Zamanı ne zaman başlıyor, dizide kimler oynuyor?

Göç Zamanı dizisi ne zaman başlıyor, dizide kimler oynuyor

Star TV’de ekrana gelecek olan Göç Zamanı dizisinden ilk fragman yayınlandı. Limon Film imzalı, Veli Çelik’in yönettiği dizinin başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut, Ali Erkazan, Engin Benli ve Cansu Tosun paylaşıyor.

Limon Film imzalı, Veli Çelik’in yönettiği, başrollerini Vahide Perçin, Talat Bulut ve Cansu Tosun’un paylaşacağı yapıma, ‘En Son Babalar Duyar’, ‘Annem’ ve ‘Benim Annem Bir Melek’ başta olmak üzere birçok dizide rol alan usta oyuncu Ali Erkazan dahil oldu.

‘Göç Zamanı’na yeni bir oyuncu katıldı ve dizinin çekimleri başladı. İki usta oyuncu Vahide Perçin ile Talat Bulut’u 2007-2008 yıllarında ‘Annem’ dizisinde iki sevgiliyi canlandırtıktan sonra tekrar bir araya getiren diziye; Kayıp Şehir ve Bugünün Saraylısı dizilerinde rol alan Cansu Tosun dahil oldu. Veli Çelik’in yönettiği dizinin çekimleri ise, geçtiğimiz günlerde Mardin’de başlamıştı. Dizinin ilk fragmanı izleyiciyle buluştu. İşte o fragman..

GÖÇ ZAMANI İLK TANITIM FRAGMANI - İZLE



Star Tv’nin yeni ve iddialı dizisi Göç Zamanı’nın erkek başrol oyuncusu belli oldu.

Yapımcılığını Limon Film’in üstleneceği dizinin kadın başrol oyuncusu Vahide Perçin olmuştu. Dizinin erkek başrol oyuncusu için Uğur Polat, Mehmet Aslantuğ ve Bülent İnal ile görüşülmüş fakat hiçbirinden olumlu yanıt alınamamıştı. Dizinin erkek başrol oyuncusu için ise Talat Bulut ile anlaşıldı. Hatırlanacağı üzerine Talat Bulut ve Vahide Perçin, 2007 – 2008 yıllarında Annem dizisinde iki sevgiliyi canlandırmıştı.

Dizinin yönetmeni de belli oldu. Annem, Sakarya Fırat ve son olarak Diğer Yarım dizilerinin yönetmenliğini üstlenen Veli Çelik, ”Göç Zamanı” dizisinin yönetmeni oldu. Dizinin çekimlerine önümüzdeki ay başlanacak.

Vahide Perçin ve Selçuk Yöntem Göç Zamanı isimli dizide buluşuyor.

Meryem Uzerli’nin ayrılığının ardından geçen sezon Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan karakterini canlandıran Vahide Perçin, yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Bir yandan da eski eşiyle açtığı akademide genç oyuncular yetiştiren Perçin’in yeni projesinin adı “Göç Zamanı”…

Haberin Devamı

Göç Zamanı dizisi geçen sene de gündeme gelmiş ve dizide Mehmet Aslantuğ, İpek Tuzcuoğlu ve İclal Aydın’ın isimleri geçmişti. Ancak dizi daha sonra ertelenmişti. Limon Yapım imzalı Göç Zamanı için şimdi yeni isimlerle hazırlık yapılıyor. Dizinin yayınlanacağı kanal için ise Star TV’yle anlaşıldı. Dizinin yönetmen koltuğuna ise Perçin’in Annem dizisinde beraber çalıştığı Veli Çelik oturacak.