Gündem Güler Işık kimdir?

Güler Işık kimdir?

16.01.2019 - 12:33 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan 2. sayfa programına konuk olan Güler Işık kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam ediyor. Bir döneme damga vuran Güler Işık sesi ve şarkıları ile adından söz ettirmişti. Peki Tesettüre giren Güler Işık kimdir?

Güler Işık kimdir

Bir döneme şarkıları ile damga vuran Güler Işık tesettüre girdi. usta Türk Halk Müziği Sanatçısı Güler Işık, Kanal D ekranında yayınlanan 2. sayfa programına konuk oldu. Tesettüre girmesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Güler Işık, hakkımda çok şey yazıldı çizildi ama ben yaşam tarzımı değiştirdim açıklamasında bulundu. Peki Güler Işık kimdir?

Haberin Devamı

GÜLER IŞIK KİMDİR?

Usta Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Kırgın, Şey Yani, Acılar albümlerini çıkardı. Bir röportajında çocukluk yıllarının oldukça fakirlik içinde geçtiğini babasının ailesini geçindirmek için ayakkabı boyacılığı yaptığını belirten Güler Işık, bir dönem kanser hastalığıyla mücadele etti.

Umre ziyaretinde iyileşeceğini işaret eden bir rüya gördüğünü belirten Işık, rüyası doğru çıkınca şifa bulduğunu ifade eti ve ardından tesettüre girdi. Hastalığını atlattıktan sonra müziği bırakma kararı alan Güler Işık,"Dinimiz öğrendikten sonra istemiyorum, o maneviyatı, o huzuru yaşadım içimde. Hiç özlemiyorum, o kadar mutluyum ki. O dünyanın çok boş, çok yapmacık olduğunu daha iyi anlıyorum." sözleri ile nedenlerinden bahsetti.