Gündem Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!-İzle

Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanında ortalık karışıyor!-İzle

04.10.2015 - 16:24 | Son Güncellenme:

Güllerin Savaşı'nda 53. bölüm fragmanı ile izleyenleri erkana kilitleyecek. Ömer, Gülru'nun hamile olduğunu öğrenince, ortalığı birbirine katıyor. Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar haberimizde..

Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanında ortalık karışıyor-İzle

Güllerin Savaşı 53. bölüm fragmanı yayınlandı. 10 Ekim Cumartesi günü Kanal D'de ekrana gelecek olan dizide yer yerinden oynayacak. Ömer, Gülru'nun hamile olduğunu öğrenince, ortalığı birbirine katıyor. İşte Güllerin Savaşı yeni bölüm fragmanı ve tüm detaylar...

Haberin Devamı

GÜLLERİN SAVAŞI YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Güllerin Savaşı son bölümde neler yaşandı?

Gülru’nun Ömer’i bıçaklamasıyla ortalık karışır. Ömer, Gülru’nun gözünün yaşına bakmaz ancak gelişmeler onun için de şaşırtıcı olacaktır. Öte yandan, Sipahi’lerin bir kez daha gazetelerin 3. Sayfasına düşmesi Gülfem’in inişteki kariyerine vurulan bir darbe daha olur. Gülfem üzerindeki Tibet Yalçın baskısı her geçen gün artar.

Cihan için Gülru’ya sabretmeye çalışan Gülfem’in sabrı, Gülru’nun hamile olduğunu öğrenmesiyle taşar. Bebeğin babasının Cihan olduğuna asla inanmayan Gülfem, bu sürpriz haberi Ömer ile paylaşmaya kararlıdır.

Brooke ile birlikte Amerika’ya dönüş hazırlıkları içinde olan Ömer, Gülru ile ilgili bir şeyler döndüğünün farkındadır. Gülfem’in Cihan’ın çıkarlarını korumak için attığı adım Gülru ve Ömer’i bir anda gizli gerçekle ilgili yüzyüze getirir. Ömer’in hamilelik haberine vereceği tepki dengeleri altüst etmek üzeredir.

Haberin Devamı

Gülru ve Ömer’in yüzleşmeleri sancılı olur. Ömer’in varlığı, Cihan’ın çabasını kamçılarken Gülfem, kardeşinin mahalle hayatına ayak uyduramayıp köşke döneceğinden emindir. Ancak gelişmeler, Gülfem’in bir kez daha kendi yalnızlığı ile yüzleşmesini sağlar. Yaşanan onca olaydan sonra Moda dünyasında imajı zedelenen Gülfem, bir yandan inişteki kariyeriyle ilgilenmek zorundadır.
Gülfem’in kariyeri için gerekli olan basamağın adı ise ünlü tekstilci Tibet Yalçın’dır. Gülru’nun yolunun beklenmedik şekilde Tibet’le kesişmesi gelecek çalkantılı günlerin habercisidir. Gülfem kimsenin beklemeyeceği bir adım atmak zorunda kalırken, Gülru ve Ömer arasındaki yüksek gerilim herkes için şok edici bir hal alır.
Yapım: Medyapım
Yapımcı: Fatih Aksoy
Uygulayıcı Yapımcı: Direnç Aksoy
Yönetmen: Emre Kabakuşak
Senaryo: Meryem Gür
Görüntü Yönetmeni: Atakan Küçükparlak
Sanat Yönetmeni: Hakan Sur
Müzik: ENC
Oyuncular: Damla Sönmez (Gülru), Barış Kılıç (Ömer), Canan Ergüder (Gülfem),Yiğit Kirazcı (Mert),Sercan Badur (Cihan),Arif Pişkin (Şevket),Meltem Pamirtan (Mesude),Uğur Kurul (Taner), Münire kseApaydın (Mebrure),Serap Aksoy (Cahide), Berk Yaygın (Yener),Zeynep Köse (Yonca), Feyza Civelek (Çiçek), Pınar Afşar (Ayla), Güzin Alkan (Naciye), Aslı İçözü (Halide)