Gündem Güneşin Kızları 20. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de - İzle

Güneşin Kızları 20. yeni bölüm bu akşam Kanal D'de - İzle

31.10.2015 - 09:13 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin vazgeçilmez dizisi Güneşin Kızları yepyeni bir bölüm ile ekrana gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Güneşin Kızları 20. yeni bölüm 2. fragmanı nefes kesti. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları 20. yeni bölümünde; Güneş hapisten çıkıyor; Rana ile karşı karşıya geliyor! İşte yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Güneşin Kızları 20. yeni bölüm bu akşam Kanal Dde - İzle

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Güneşin Kızları 20. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile Güneşin Kızları dizisinde heyecan dorukta.

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği, başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş ve Berk Atan gibi isimlerin yer aldığı ''Güneşin Kızları'' dizisinin kadrosuna Ustura Kemal ve Beyaz Karanfil dizilerinde rol alan, Karışık Kaset ve Celal ile Ceren filmlerinde rol alan Fatih Dönmez katıldı. ''Güneşin Kızları'' 20. yeni bölümüyle 2 Kasım Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de!

Haberin Devamı

Güneş eve döner. Yokluğunda Rana’nın kızlara yaptıklarını öğrenmiştir ve bir daha tekrarlanmayacağından emin olmaya karar verir. Rana ile Güneş karşı karşıya gelirler.

Haluk, klinikten çıkar. Yaptıklarından çok pişmandır. Güneş ise, Haluk’un yanındadır. Haluk’un ailesiyle arasını düzeltmesi için, herkesi Haluk’un annesinin evine davet eder.

Kızlar okula başlar. Herkesin gözü onların üzerindedir. Çok geçmeden bunun sebebinin Melisa ve Tuğçe olduğunu anlarlar.

GÜNEŞİN KIZLARI 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI



GÜNEŞİN KIZLARI 20. BÖLÜM FRAGMANI