Gündem Güneşin Kızları 6. yeni bölüm 2. fragmanında büyük şok - İzle

Güneşin Kızları 6. yeni bölüm 2. fragmanında büyük şok - İzle

21.07.2015 - 13:56 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin yayınlandığı akşamlar milyonları ekran başına kilitleyen ekranların yeni fenomen dizisi Güneşin Kızları yeni bölüm için heyecan dorukta. Merakla beklenen Güneşin Kızları 6. yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Güneşin Kızları yeni bölümünde Haluk'tan sürpriz bir itiraf gelecek ve bu itiraf gündeme bomba gibi düşecek...

Güneşin Kızları 6. yeni bölüm 2. fragmanında büyük şok - İzle

Başrollerini Emre Kınay ve Evrim Alasya'nın paylaştığı 'Güneşin Kızları' dizisine yeni bir isim dahil oldu. Eski Survivor yarışmacısı Fatmagül Fakı, Güneşin Kızları dizisinde rol alacak.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güneşin Kızları dizisi kısa sürede izleyicilerden büyük ilgi gördü. Dizinin kadrosuna Survivor yarışmasıyla adını duyuran Fatmagül Fakı dahil oldu.

Yerli Adriana Lima olarak anılan Fakı, İlker Ayrık'ın sunduğu 'Çarkıfelek' yarışmasında da bir süre sunuculuk yaptı.

Güneşin Kızları 6. yeni bölüm 2. fragmanında büyük şok - İzle


Güzel sunucu uzun süredir senarist Ece Yörenç'in oğlu Ali Yörenç'le aşk yaşıyor.

Şu sıralar Magazin D programında sunuculuk yapan Fatmagül Fakı, hosteslik de yapmıştı.

Ekranların sevilen dizisi Güneşin Kızları 6. bölüm fragmanı heyecanlı bekleyişten sonra nihayet yayınlandı. Güneşin Kızları merakla beklenen yeni bölümüyle Perşembe 20:00'de Kanal D'de! Güneşin Kızları 6. Bölüm de: Nazlı, babasının izini sürüyor! Nazlı'nın yardımına yine Savaş koşuyor! Peki Selin ile Ali arasında neler oluyor?

Haberin Devamı

GÜNEŞIN KIZLARI 6. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 6.BÖLÜM ÖZETİ


Haluk’un bilgisayarında babasını gören Nazlı, kimse kendisine inanmasa da olayın peşine düşmeye karar verir. Güneş, Nazlı’nın kendi kendisini kandırdığını düşünmektedir. Yıllar önce onları terk eden Zafer’in, Haluk’la ne gibi bir ilgisi olacaktır? Güneş ise, Haluk'un sürpriz itirafıyla derinden sarsılır.

Savaş, Nazlı’nın planını öğrenince suç ortağını yalnız bırakmak istemez. İkilinin içine düştükleri maceranın sonuçları şok edici olacaktır. Yıllar önce babasını silen Selin’in olaya tepkisi, Nazlı’dan tamamen farklı olur. Selin, her zamanki gibi umursamaz ve neşeli görünür. Fakat bu neşesinin altında acı çeker. Ali ise Selin’in acı çektiğini görebilen tek insandır.

GÜNEŞIN KIZLARI 6. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

Güneş, Haluk'a inanacak mı?

Sevilay’ın evinde saldırıya uğraması, ailenin gündemine bomba gibi düşer. Ali, annesine bunu yapanın babası olduğundan emindir. Güneş ilk defa Haluk’tan şüphelenmeye başlar.

Selin, Ali’nin kötü gününde onu yalnız bırakmaz. Ali, Selin’den kaçmaya çalışır; fakat duygularından kaçmak sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Nazlı, Melisa’nın Savaş’a yazdığı mektubu okur. Melisa’nın mektuba bir mesaj sakladığını anlar. Savaş, Melisa’ya ne olduğunu öğrenmek için Can ve Nazlı’nın da yardımlarıyla Haluk’un bilgisayarına sızar. Nazlı ve Savaş, Haluk’un bilgisayarında sürpriz bir şey bulacaklardır.

GÜNEŞİN KIZLARI DİZİSİNİN KONUSU

Güneş, 35 yaşında, 3 çocuklu İzmirli bir edebiyat öğretmenidir. 17 yaşındaki birbirinden tamamen zıt karakterli, çift yumurta ikizi olan kızları Nazlı, Selin ve onlardan iki yaş küçük Peri ile kendi hallerinde, mutlu bir hayat sürmektedirler. Derken, Güneş’in karşısına İstanbullu bir iş adamı olan Haluk Mertoğlu çıkar. Haluk ve Güneş birbirlerine âşık olurlar. Haluk’un kısa sürede evlenme teklifi etmesi, Güneş’i şaşkına çevirir. Güneş, teklifi kabul etmek ister ancak; ortada küçük bir sorun vardır. Kızları, henüz Haluk’un varlığından haberdar değildir. İkizlerden Nazlı, bu evliliğe külliyen karşı çıkar. Selin, hem annesi hem de kendisi için bu evliliğin çok iyi bir fırsat olduğunu düşünürken, en küçükleri Peri, annesini mutlu eden seçimin onu da mutlu edeceğini söyler. Nazlı’nın çıkardığı bütün sorunlara rağmen Haluk’un Güneş’ten vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.

Güneş ve kızları Mertoğlu ailesinin yaşantısının ortasına bomba gibi düşerler. Mertoğlu ailesinin hayatı, hiç de dışarıdan göründüğü kadar mükemmel değildir. Güneş'in kızlarının gelişiyle, tüm dengeler değişecek ve bütün sırlar ortaya dökülecektir.