Gündem Güneşin Kızları dizisinin 28. son bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

Güneşin Kızları dizisinin 28. son bölümünde heyecan doruktaydı! - İzle

28.12.2015 - 16:32 | Son Güncellenme:

Süreç Film'in üstlendiği dizi Güneşin Kızları son bölümde Kanal D'de kaldığı yerden devam etti. Merakla beklenen Güneşin Kızları 28. son bölümde heyecan doruktaydı. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları son bölüm ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Güneşin Kızları dizisinin 28. son bölümünde heyecan doruktaydı - İzle

Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları yine yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Dizide büyük sır ortaya çıktı; hiç bir şey eskisi gibi olmuyor! Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Güneşin Kızları 28. son bölüm ve detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

GÜNEŞİN KIZLARI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Güneşin Kızları yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu Güneşin Kızları yeni bölümünde sürpriz gelişmelen yaşanacak. Peki Haluk, Güneş'e geçmişi itiraf mı ediyor? Ali ve Savaş, kendilerini nasıl bir şeyin içinde buluyorlar?

Yönetmenliğini Sadullah Celen'in yaptığı, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un kaleme aldığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı Güneşin Kızları yeni bölümü ile 28 Aralık Pazartesi akşamı saat 20:00'da Kanal D'de..

GÜNEŞİN KIZLARI 28. BÖLÜM 2. FRAGMANI - İZLE



GÜNEŞİN KIZLARI 28. BÖLÜM ÖZETİ

Güçlü kadrosu ve farklı senaryosuyla dikkat çeken Güneşin Kızları 28. yeni bölümünde ortalık karışıyor. Rana, Güneş’e her şeyi açıklamaya karar veriyor! Rana'nın tehdidinden sonra, Haluk köşeye sıkışır. Güneş'e, ikisinin ortak geçmişini açıklamaya karar verir.

Nazlı'ya gelen kırmızı güller, Savaş ile arasında tartışma çıkmasına yol açar. Nazlı, Savaş'ı Yiğit’e bir şey yapmaması konusunda uyarır ama Savaş onu dinlemez. Yiğit'le kapışır. Kavga, Yiğit’in yere yığılmasıyla son bulur. Yiğit’in herkesten sakladığı bir hastalığı vardır.

Güneş, Selin ile Alinin ilişkisinden şüphelenir. Selin, Güneş'e başka bir sevgilisi olduğu yalanını atar. Güneş, Selin'in erkek arkadaşıyla tanışmak ister. Selin sahte erkek arkadaşını, Ali'nin öğrenmesini istemez.

Mertoğlu ailesinin otelinde yılbaşı kutlaması yapılır. Her şeye rağmen yeni yıl aşkla dolu olacak mıdır?

GÜNEŞİN KIZLARI 28. BÖLÜM 1. FRAGMANI - İZLE

Yazarlar