Gündem Güvenlik toplantısı başladı

Güvenlik toplantısı başladı

29.07.2015 - 19:59 | Son Güncellenme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında düzenlenen güvenlik toplantısı saat 18.40'ta Çankaya Köşkü'nde başladı.

Güvenlik toplantısı başladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yapılan güvenlik toplantısı saat 18.40'da Çankaya Köşkü’nde başladı. Toplantıda son günlerde ‘terörle mücadele’ kapsamında yurtiçi ve yurtdışında yapılan operasyonlar ve hava harekâtları’ değerlendirilecek.

Haberin Devamı

Geniş katılımlı toplantı

Toplantıya Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan ve Numan Kurtulmuş’un yanı sıra, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Adalet Bakanı Kenan İpek de katılıyor.

Ayrıca Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay da toplantıda olacak.

MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ümit Yalçın, Başbakanlık Müsteşarı Kemal Madenoğlu, İstanbul Milletvekili Ali Sarıkaya, Başbakanlık Dışişleri Başdanışmanı Kemal Ökem ve Başbakanlık Başmüşaviri Hatem Ete de toplantıya katıldı.