Gündem Hakan: Muhafız davalık oldu! Hakan Muhafız 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

Hakan: Muhafız davalık oldu! Hakan Muhafız 3. sezon ne zaman yayınlanacak?

29.02.2020 - 12:12 | Son Güncellenme:

Hakan: Muhafız dizisi ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Dijital platformda 3. sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanan Hakan: Muhafız dizisi bu kezde çalıntı senaryo iddiası ile gündemde! Başrollerinde Çağatay Ulusoy ve Ayça Ayşin Turan'ın yanı sıra Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde yer aldığı Hakan Muhafız dizisinde ilişkin merak edilen tüm gelişmeleri sizler için derledik.

Hakan: Muhafız davalık oldu Hakan Muhafız 3. sezon ne zaman yayınlanacak

Hakan: Muhafız dizisi 3. sezon için geri sayım sürerken bir taraftanda çalıntı senaryo iddiaları ile gündemde! Yayınlanan ilk sezonu ile büyük beğeni toplayan ikinci sezonu ile eleştiri oklarının hedeflerinde olan Hakan: Muhafız dizisinde bu kezde çalıntı senaryo iddiaları ile gündeme geldi.

Haberin Devamı

6 Mart tarihinde 3. sezonu ile dijital platformda izlenmeye başlanacak olan Hakan: Muhafız dizisinin davalık olduğu senaryosunun bir senaristten çalındığı iddia edildi.

HAKAN MUHAFIZ DİZİSİ ÇALINTI SENARYO DAVASI

Hakan: Muhafız' senaryosu bilirkişiler tarafından incelenecek. Dava ise 24 Eylül tarihinde yeniden görülecek. 24 Eylül'deki duruşmada, bilirkişinin hazırladığı rapor da incelenecek.