Gündem Halka 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çağatay hedefte...

Halka 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çağatay hedefte...

13.04.2019 - 16:40 | Son Güncellenme:

Halka 13. bölüm 2. fragmanı da izleyici ile buluştu. Salı akşamları ekrana gelen dizinin yeni bölümünde neler olacak merak konusu. Çağatay Halka'nın başına geçecek mi? İşte Halka yeni bölümden merak edilenler...

Halka 13. bölüm 2. fragmanı yayınlandı Çağatay hedefte...

TRT 1'in heyecanla takip edilen dizisi Halka yeni bölümü ile yine herkesi ekran başına kilitlemeye hazır. Yeni bölümde neler olacak merak konusu. Halka dizisi yeni bölüm için bir fragman daha yayınladı.

Haberin Devamı

Halka yeni bölümü ile 15 Nisan Salı akşamı TRT 1'de.

HALKA 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

HALKA 13. BÖLÜM FRAGMANI

HALKA 12. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cengiz Han; Çağatay, Kaan ve Cihangir’i Yeni Hayata adlı Rehabilitasyon merkezine kapatmıştır. Bu merkez daha önce Cihangir’in hafızasının silindiği yerdir. Cihangir merkezde kaldığı zamana dair bazı anılarını hatırlamaya başlar. Cengiz Han, Hümeyra’yı bir seçim yapmaya zorlar. Çocuklardan sadece biri hayatta kalacaktır. Hümeyra zor tercihi ile uğraşırken Kaan, Cihangir ve Çağatay düşmanlıklarını bir tarafa bırakıp birlikte hareket etmek zorundadırlar ancak işleri zordur. Cihangir de geçmişte çabalamış ama merkezden kurtulmayı başaramamıştır. Halka’nın çocuklarının kaderi Halka’nın elindedir. Cengiz Han’ın acımasız kararları birilerinin canını yakmak üzerdir.