Gündem Halka 15. yeni bölüm fragmanı! Bahar Kaan'ı vuruyor...

Halka 15. yeni bölüm fragmanı! Bahar Kaan'ı vuruyor...

24.04.2019 - 07:41 | Son Güncellenme:

Halka dün akşam 14. son bölümü ile ekrana gelmişti. Dizinin son bölümünün hemen adından 15. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Bahar, Kaan'ı vuruyor. Kaan ölecek mi? Halka yeni bölümü ile Salı akşamları TRT 1'de.

Halka 15. yeni bölüm fragmanı Bahar Kaanı vuruyor...

TRT 1'in yeni dizisi Halka dün akşam 14. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Salı akşamlarına heyecan katan diziinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

Hazal Kaan'ı vurduğunu söylüyor. Çağatay'ın yeni planı ne olacak? Halka yeni bölümü ile 30 Nisan Salı akşamı TRT 1'de

HALKA 15. BÖLÜM FRAGMANI

HALKA 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cemal Sandıkçı, Hümeyra’nın Halka’nın arkasındaki isim olduğunu anlamıştır. Hümeyra bu sebeple Kaan ve Cihangir ile buluşamamış, onlar da sözlerini tutmaktan vazgeçmişlerdir. Vekilharç ve Hümeyra başarısız olmuşlardır. Bu sayede Çağatay, yukarının şartını yerine getirerek, Halka’nın başına resmi olarak geçmiştir. Artık Halka’nın tüm sırları onun elindedir. Gözü yükseklerdedir. Babasının yapmaktan kaçındığı her şeyi yapacaktır. Bu durum tüm Halka için tehlike yaratır. Kaan ve Cihangir kendilerini bu tehlikenin ortasında bulurlar. Halka’nın yönetim biçimindeki büyük değişim İskender, Müjde ve İlhan’ın da hayatlarını etkiler. Çağatay kimseyi tehlikeye atmaktan çekinmeyecektir.