Gündem Halka 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

19.02.2019 - 09:23 | Son Güncellenme:

TRT 1'in kısa sürede büyük ilgi gören yeni dizisi Halka 6. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Salı akşamları yayınlanan Halka dizisi 6. yeni bölüme Çağatay’ın gelişiyle Halka içindeki dengelerin değişmesi damga vurdu. Peki Halka 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halka 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Salı akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Halka yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Kısa sürede büyük ilgi gören Halka dizisi 7. yeni bölüm fragmanı da son bölümün hemen ardından yayınlandı.

Haberin Devamı

HALKA 7. BÖLÜM FRAGMAN

HALKA 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaan ve Cihangir Terzi’yi durdurmayı başarmışlardır ancak Terzi özgür kalmıştır. Ne yapacağı belli değildir. Cihangir ve Kaan’ın bilmedikleri bir yerde, hiç kimseden korkmayan Vekilharç, endişe ve korku içerisindedir. Halka’nın başındaki Cengiz Erkmen’in oğlu Çağatay dönmüştür, babası ile görüşmek istemektedir. Bu durum Cengiz’i kontrol altında tutan Hümeyra için büyük bir tehlike anlamına gelmektedir. Çağatay’ın gelişi Halka içinde tüm dengeleri değiştirecek, Kaan ve Cihangir’in hayatlarını etkileyecektir.