Gündem Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sürpriz!

Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sürpriz!

12.09.2016 - 09:29 | Son Güncellenme:

Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelmesi beklenen Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm'de neler yaşanacak. Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detaylar haberimizde...

Hangimiz Sevmedik 6. yeni bölüm fragmanında nefes kesen sürpriz

Hangimiz Sevmedik yapımcılığını BSK Yapım (Çağrı Bingüller, Başak Bingüller)'ın, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun'nun üstlendiği, senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Cengiz Bozkurt, Altan Erkekli, Gül Onat, Bülent Şakrak, Mehtap Bayrı ve Veysel Diker'in yer aldığı, 15 Temmuz 2016 tarihinde TRT1 kanalında yayınlanmaya başlayan komedi, dram türündeki televizyon dizisidir.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yakalanan Itır ve Tarık, anne-babalarına uydurdukları yalanla, durumu kurtardıklarını zannetseler de, Adile ve Münir'i ikna etmeleri sandıkları kadar kolay olmayacaktır. Hiçbir koşulda yan yana gelmeye dahi tahammül edemeyen Adile ve Münir'i içlerini kemiren şüphe işbirliği yapmaya sevk eder. Itır ve Tarık'ı hiçbir koşulda yan yana bırakmama kararı alan ikili, büro ve muayenehaneye adeta çöreklenirler. İkilinin bu hamlesi, işyerinde bir nebze olsun nefes alma şansı bulan Tarık ve Itır'ın hayatını kâbusa çevirmekle kalmayacak, aynı zamanda ikisinin de işlerinin altüst olmasına neden olacaktır.
Şener, elemanı Feridun'un yemek masrafına daha fazla dayanamayarak, ani bir kararla yeni eleman arayışına girer. Şener'in ayak oyunlarına, ani planlamalarına ve girişimci ruhuna uygun eleman bulması çok da kolay değildir. Ümidi kestiği anda kapısını sürpriz bir isim çalar. Gelen kişi, Şener'in tam da aradığı elemandır. Bu arada, Ayşen'i etkilemeyi kafaya koyan İlyas, artarda yapacağı romantik sürprizlerle, Ayşen'in kendine koşa koşa geleceğinden emindir. Fakat Şener Yeşil faktörünü hesaba katmamıştır.

Haberin Devamı

HANGİMİZ SEVMEDİK DİZİSİ HAKKINDA

Aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki genç olan Adile ve Münir, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, Adile ve Münir’in gönül yollarını da birbirlerine sonsuza dek kapatmışlardı. Ailelerini bir araya getirmek, onları ikna etmek için her şeyi deneyen iki genç, başarılı olamayınca, 36 yıl önce, kaçıp evlenmeye karar verdiler. Sabaha karşı mahalle meydanındaki çınarın altında buluşmak için sözleşen Adile ve Münir, Muğla’ya, Münir’in asker arkadaşının yanına kaçacaklardı. Kaçmak için herşeyi planlayan iki gencin hesaba katmadıkları önemli bir detay vardı. Kaçmaya karar verdikleri gece, tarihler 12 Eylül 1980’i gösteriyordu ve asker yönetime el koymuştu. Yanlış anlaşılmalar sonucu birbirine çok öfkelenen Münir ve Adile, başka insanlarla evlenirler. Kaderleri bir gece de değişen ikili için, artık 35 yıl boyunca değişmeyecek tek şey vardır. Birbirlerine olan öfke ve nefretleri… Bu öfkeyle yıllarca hiç konuşmayan, bir araya gelmeyen Münir ve Adile’nin inadını kırmak için tüm sevdikleri ellerinden geleni yaparlar. Ama ne -birbirlerine yıllardır tıpkı onlar gibi aşık olan- Münir’in kardeşi Şener ve Adile’nin kardeşi Ayşen, ne çocukluk arkadaşları, dostları, komşuları, ne de çocukluklarından beri birbirlerine aşık olan Adile’nin oğlu Tarık ve Münir’in kızı Itır onları bu inattan vazgeçirebilirler.

Haberin Devamı

Selen Soyder - Itır Yeşil
Can Yaman - Tarık Çam
Cengiz Bozkurt - Şener Yeşil
Altan Erkekli - Münir Yeşil
Gül Onat - Adile Çam
Bülent Şakrak - İlyas Çiçek
Mehtap Bayri - Ayşen Akça
Deniz Oral - İhsan Durulmaz
Veysel Diker - Şevket Özler
Şerif Erol - Hulusi Gültekin
Selma Kutluğ - Mürüvvet Erol
Tuba Erdem - Şükriye Durulmaz
Pelin Ermiş - Emel
Erdem Baş - Metin Durulmaz
Berfu Öngören - Perran Özler
Barış Başar - Zeki Durulmaz
Onur Sermik - Halit Güney
Funda Bostanlık - Sevda Çam
Bağış Angigün - Ahmet Demir
Batuhan Uçar - Tuncay Yeşil
Doğa Konakoğlu - Feridun Demir
Ersin Arıcı - Sami
Efe Erkekli - (Konuk Oyuncu) Genç Münir
Nergis Taşyürek - (Konuk Oyuncu) Genç Adile