Gündem Hanım Köylü 12. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

Hanım Köylü 12. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı!

25.07.2016 - 08:19 | Son Güncellenme:

Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Yusuf Çim Gülsim Ali gibi isimlerin yer aldığı Hanım Köylü 12. bölüm fragmanında kahkaha tufanı yaşanacak. Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları haberimizde...

Hanım Köylü 12. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı

Star Tv ekranında büyük ilgiyle takip edilen dizi Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen ilgiyle takip edilen Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı ve merak edilen tüm detayları sizin için derledik. İşte Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılar...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Gold Yapım'ın üstlendiği başrollerinde Yusuf Çim Gülsim Ali Mehmet Özgür, Ali İpin gibi isimlerin yer aldığı Hanım Köylü 12. bölüm fragmanı ile 25 Temmuz Pazartesi saat 20:00'da Star Tv ekranında...

HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM ÖZETİ

Düzgün’ün İlkgün’ü Koptagel’e vermesi Elmas’ı çılgına çevirir. Aynı zamanda Ferit de sinirlenmiştir. Bu yanlış anlaşılmanın bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Ferit ve Koptagel İlkgün’ü değil ürünleri almak istemişlerdir.

HANIM KÖYLÜ 12. BÖLÜM FRAGMANI

Ancak Düzgün bayram günü Fikri’yle bu konuyu konuşup kahve içeceğini söylemesi durumu daha da gerginleştirir. Ama bilmediği bir şey vardır o da Fikri’nin köyden kaçıp İstanbul’a gittiğidir. Bunu ayramda öğrenen Düzgün Ferit ve Koptagel’e dedelerinin onlar için bıraktığı kutuyu verir. Bu kutu dedelerinin kendilerine olan mirasıdır ve Düzgün’de emanet olarak durmaktadır.

Haberin Devamı

Kutunun içinde ne olduğunu merak eden Koptagel Ferit’e kutuyu açması için baskı yapar. Ancak Ferit babası gelene kadar kutuyu açmamakta kararlıdır.

Bayramda Marmaris’e minibüs kaldırıp gezi düzenleyen Koptagel, Elmas’la birlikte kalabalıktan ayrılıp başbaşa Marmaris romantizmi yaşarken başına geleceklerden habersizdir.

Yayın Günü : 25 Temmuz PAZARTESİ
Yayın Saati : 20.00

HANIM KÖYLÜ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Koptagel ve Ferit’in kadınları gezmeye götürmesi köyde olay olur. Üstelik Nuriye ninenin kaybolması da bütün okları Koptagel ve Ferit’in üzerine çevirir. Bu olay köyde büyük bir kargaşaya sebep olur. Muhtar haklı çıkmış ve kadınlar köyün dışına çıktığında başlarına olmadık şeyler gelmiştir. Ancak gezmekten hoşlanan kadınlar muhtara karşı birlik olur ve Koptagel ve Ferit’in arkasında dururlar.

Kadınların desteğini alan Koptagel ve Ferit olayı daha da ileriye götürür ve bir gezi daha düzenlerler.
Öte yandan köyde geçinmenin derdine düşen Ferit’in aklına Düzgün’ün organik ürünlerini alıp pazarlama fikri gelir. Ancak bunun için Düzgün’ü ikna etmek zorundadır. Düzgün, Ferit’ten hiç hoşlanmadığı için bu oldukça zor olacaktır. Bunun için de bir plan yapan Ferit Düzgün’ü ikna etme konusunda İlkgün’den yardım alır.

Haberin Devamı

YUSUF ÇİM KİMDİR?

Yusuf Çim (d. 26 Eylül 1991, İstanbul), Türk pop müziği şarkıcısı, oyuncu, sunucu ve eski model. 2011 Best Model of Turkey ikincisi.

26 Eylül 1991'de İstanbul Fatih'te dünyaya geldi. 3 çocuklu bir ailenin en küçük ferdidir.Beyoğlu Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Bilgisayar Teknolojisi mezunudur. Kendisi halen İstanbul Arel Üniversitesi Radyo ve Televizyon bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.2009 yılından itibaren Media Markt, Eti, Avea, Blast, İpragaz, Castrol gibi birçok markanın ve FHM dergisi katalog çekimlerinde yer almıştır.

Hanım Köylü 12. yeni bölüm fragmanı meraklandırdı

2011 Best Model of Turkey öncesi ve sonrası birçok defile de boy göstermiştir. Fashion Week, Günsel Ülkü, Forever Young gibi defileler ve Damat, Kiğili, Tween, Ralp, Lauren, Hatemoğlu, Polo, Mango, Marks&Spencer gibi tanınmış markalar için podyuma çıkmıştır.Müzik kariyeri 2013 Ağustos'da çıkardığı "Olsun Bi Kere" EP Albümüyle başladı. Albümde Olsun bi kere parçası 4 ayrı versiyonda mevcut

Haberin Devamı

İlk oyunculuk kariyeri'nde Leo Medya Yapım şirketi ile anlaştı. Tayfun Güneyer'in yazdığı ve yönettiği, 2014 Aralık ayında Show TV'de yayınlanmaya başlayan Ezra adlı dizideki "Başkomiser Tek Tabanca Mustafa" rolünde oynamıştır. Gold Yapım'ın 2015 Haziran ayından itibaren star Tv'de yayınlanmakta olan başrolünü Demet Özdemir ile paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Burak Mazharoğlu" karakterini canlandırmıştır. Gold Yapım'ın 2016 Nisan ayında yayınlanmaya başlayacak olan 'Hanım Köylü' adlı dizide Gülsim İlhan Ali ile başrolü paylaşacaktır.Sunuculuk kariyeri C Yapım'ın 2015 yılında Show TV için yaptığı "Piramit" adlı Yarışma ile başladı. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan'ın yarışmacı koçluğu yaptığı programın Sunuculuk görevini üstlendi.[4] 2016 Yılbaşı akşamı Show Tv de yayınlanan 'Sibel Can ile Yılbaşı Özel' Programının sunuculuğunu yapmıştır