Gündem Hastaneden ellerinde kelepçeyle kaçmıştı! Adli kontrol şartıyla serbest kaldı

Hastaneden ellerinde kelepçeyle kaçmıştı! Adli kontrol şartıyla serbest kaldı

26.12.2023 - 15:33 | Son Güncellenme:

Pendik’te elleri kelepçeli halde götürüldüğü hastaneden kaçan şahıs bir eve saklandı. Ev sahibinin polise ihbarı üzerine şahıs camdan sarkarak kaçmaya çalışırken, polislerin ve vatandaşların bacaklarından tutmasıyla camda asılı kaldı.

Olay, geçtiğimiz günlerde Pendik’te meydana geldi. İddiaya göre elleri kelepçeli bir halde götürüldüğü hastaneden kaçan şahıs Batı Mahallesinde bir eve saklandı. Ev sahibinin ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Polis ekiplerini gören şahıs camdan sarkarak kaçmaya çalıştı. Polislerin ve vatandaşların bacaklarından tutmasıyla şahıs evin camında asılı kaldı. Bina sakinlerinden biri balkon demirinden tutunan şahsa ellerini bırakması için sopayla vurdu.

TENTENİN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Olayı gören mahalleli sokağa döküldü. Kelepçesi açılan şahıs bir dükkanın tentesinin üzerine düştü. Mahalle sakinleri tenteden aldıkları şahsı polis ekiplerine teslim etti. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST KALDI

20 Aralık Çarşamba günü M.İ.B.(16) isimli kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen Melih Can A.(19), polisler tarafından sağlık kontrolleri için hastaneye götürüldü. Doktor odasından kaçan Melih Can A., hastanenin karşısında bulunan bir eve zorla girdi. Ev sahibinin ve polisin müdahalesiyle yakalanan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Haberin Devamı

42 ADET SUÇ KAYDI OLAN ŞÜPHELİ SERBEST

42 adet suç kaydı olduğu anlaşılan Melih Can A., savcılık ifadesinin ardından Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Şüpheli, ‘Cinsel Taciz’ suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.