Gündem Hatice Şendil Burak Sağyaşar ile evlilik yolunda!

Hatice Şendil Burak Sağyaşar ile evlilik yolunda!

28.04.2015 - 16:38 | Son Güncellenme:

Uzun süredir birlikte olan Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Ünlü çift düğün için geri sayıma başladı. Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar ile ilgili tüm ayrıntılar haberimizde.

Hatice Şendil Burak Sağyaşar ile evlilik yolunda

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde Özcan Deniz İle birlikte başrol paylaşan güzel oyuncu Hatice Şendil,evlilik planları içerisine girdi.

Haberin Devamı

Güzel oyuncu Hatice Şendil, Mayıs ayının 29’unda Burak Sağyaşar ile dünya evine girmeye hazırlanıyor.

Uzun süredir beraber olan çift, bu özel gün için yoğun bir koşuşturma içerisine giren sevgililer, düğün davetiyelerini eşe dosta dağıtmaya başladı.

Gösterişten uzak sade bir davetiye hazırlayan çift,şimdilerde tatlı bir telaş içerisine girdi.

Bebek’te bir arkadaşıyla gezintiye çıkan oyuncu, “Kına, düğün hazırlıkları yapıyorum. Her geleneği tek tek uygulayacağız” dedi. ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de rol alan oyuncu, “Evlendikten sonra dizilere bir film arası vereceğim” diye konuştu.

Hatice Şendil kimdir?

Hatice Şendil 2 Ağustos 1983 İstanbul doğumlu olan güzel oyuncu Antalya'da büyüdü. Annesi İstanbullu, babası Selanik kökenli Antalyalıdır. Üniversitede işletme bölümünü okudu. 2 sene Ayla Algan'ın da içinde bulunduğu önemli hocalardan oyunculuk dersi aldı.

Haberin Devamı

2001'de Miss Turkey yarışmasında ve Miss Europe yarışmasında üçüncü oldu. Yarışmanın ardından eğitimine devam etti. Eylül adlı dizide "Aziza", Fesupanallah adlı dizide "Gülpare", ve Yaban Gülü adlı dizide "Laçin" karakterlerinde rol almıştır. Daha öncesinde ise Çelik'in "Töre" isimli şarkıya çektiği klipte oynadı. İki Yabancı adlı dizide Zeyno,Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide de Ebru karakterini oynadı. Daha sonra Karadağlar adlı dizide rol aldı. 2012 ve 2014 yılları arası Dila Hanım dizisinde rol aldı. 2014 sonbaharında başlayan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde Elif karakterini canlandırmaktadır.

Burak Sağyaşar kimdir?

Burak Sağyaşar 29 Ekim 1987'de Adana'da doğmuştur. Lyceé de Piyer Loti 'den mezun olduktan sonra Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümüne giren Sağyaşar, eğitimini halen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümünde sürdürmektedir. Oyunculuk hayatına annesi Nilgün Sağyaşar'ın yapımcısı olduğu Yemin dizisi ile başlamıştır. En iyi bilinen rolü Küçük Kadınlar dizisinde "Utku Deviren" rolüdür.

Lise yılları boyunca tiyatroyla ilgilendi ve en ciddi tiyatro deneyimini ekip olarak Kanada'da 800 kişilik bir salonda sahne alarak edindi. Yaptığı çalışmalar sonucunda Liselerarası En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı.

Haberin Devamı

İngilizce, Fransızca ve İspanyolca olmak üzere üç dil bilen Burak Sağyaşar, eğitimini halen Galatasaray Üniversitesi Sosyoloji bölümünde sürdürmektedir.

Yer Aldığı Diziler

2014: Muhteşem Yüzyıl, Hekim Pedro

2012: Sudan Bıkmış Balıklar, Selim Tunçalp

2010-2011: Karadağlar ,Selahattin Karadağ

2008 - 2010: Küçük Kadınlar, Utku Deviren

2007 - 2008: Yemin , Mahir

2006: Yalancı Yarim, Konuk Oyuncu

Yazarlar