Gündem Hava durumu nasıl olacak? İşte il il 5 günlük hava durumu

Hava durumu nasıl olacak? İşte il il 5 günlük hava durumu

16.12.2021 - 08:09 | Son Güncellenme:

Hava durumu ile ilgili bilgi almak isteyen vatandaşlar, MGM'nin sitesine akın ediyor. Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yaptı. Vatandaşlar ise hava durumu nasıl olacak sorusunu araştırmaya başladı. Peki kar yağacak mı? Kar ne zaman ve nereye yağacak?

Hava durumu nasıl olacak İşte il il 5 günlük hava durumu

MGM peş peşe uyarılarda bulundu. Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de Kuvvetli Yağış Bekleniyor. Antalya’nın Doğusundaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat. Denizlerimizde (Marmara ve Kuzey Ege'de) Kuvvetli Fırtına Bekleniyor. İşte İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin hava durumu...

Haberin Devamı

HAVA DURUMU

ANKARA HAVA DURUMU

Hava durumu nasıl olacak İşte il il 5 günlük hava durumu

İSTANBUL HAVA DURUMU

Hava durumu nasıl olacak İşte il il 5 günlük hava durumu

İZMİR HAVA DURUMU

Hava durumu nasıl olacak İşte il il 5 günlük hava durumu

DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de Kuvvetli Yağış Bekleniyor!

Yapılan son değerlendirmelere göre; halen Marmara’nın doğusu ve Batı Karadeniz’de devam eden yağışların bu akşam saatlerinden sonra etkisini arttırarak Kocaeli, Sakarya, Bursa, Yalova, İstanbul'un kuzey ve doğu ilçeleri, Zonguldak, Bartın, Düzce ve Bolu’da kuvvetli (30-60 kg/m2/12 saat) olacağı tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam 1200 metre üzeri, yarın (15.12.2021 Çarşamba) zamanla 800 metre üzeri yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını, heyelan gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Haberin Devamı

Antalya’nın Doğusundaki Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden itibaren Antalya’nın doğusunda görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çarşamba (15.12.2021) günü öğle saatlerine kadar kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli (50-85 kg/m2/12 saat), yarın (Salı) akşam saatlerinden sonra iç ve yüksek kesimlerinde yer yer kuvvetli kar yağışı şeklinde olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, kar yağışına bağlı olarak ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Denizlerimizde (Marmara ve Kuzey Ege'de) Kuvvetli Fırtına Bekleniyor!

 Rüzgarın; Marmara'da yarın (14.12.2021 Salı) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın Çarşamba günü (15.12.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Rüzgarın; Kuzey Ege'de yarın (14.12.2021 Salı) öğle saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğudan 7 ila 9 kuvvetinde (60-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli fırtınanın Çarşamba günü (15.12.2021) öğle saatlerinde etkisini kaybetmesi bekleniyor.