Gündem Hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

Hava durumu nasıl olacak? Yağmur yağacak mı?

12.06.2019 - 09:48 | Son Güncellenme:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarı vatandaşları harekete geçirdi. Meteoroloji, kuvvetli yağışların görüleceği bir haftaya gidiyoruz uyarısında bulundu. Peki Ankara, İstanbul İzmir ve diğer illerde hava nasıl olacak? İşte il il hava durumu bilgileri...

Hava durumu nasıl olacak Yağmur yağacak mı

Bayram haftası boyunca yurdumuzun özellikle kuzey kesimlerinde etkili olan sıcak ve yağışlı havanın, önümüzdeki hafta boyunca etki alanını genişletmesi ve yurdun büyük bölümünde yer yer kuvvetli yağışlar meydana getirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Hafta boyunca Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz ile Doğu Anadolu bölgesinin kuzeyinde görülecek olan yağışların, özellikle Marmara’nın doğusu, İç Ege ve İç Anadolu ile Akdeniz ve Karadeniz bölgelerinin iç kesimlerinde yer yer kuvvetli olacağı ve hayatı olumsuz etkileyebileceği (gök gürültülü sağanak yağış, yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ani sel, su baskını) tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının biraz azalarak hafta ortasından itibaren ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlar ve yerel dolu tahminleri için kısa süreli tahminlerimiz ve uyarılarımızın takip edilmesi önem arz etmektedir.

ANKARA HAVA DURUMU

Haberin Devamı

Bugün çok bulutlu 20,4 °C

Hava durumu nasıl olacak Yağmur yağacak mı

İSTANBUL HAVA DURUMU

Bugün çok bulutlu 23,6 °C

Hava durumu nasıl olacak Yağmur yağacak mı

İZMİR HAVA DURUMU

Bugün çok bulutlu 25,1 °C

Hava durumu nasıl olacak Yağmur yağacak mı

DİĞER İLLERİN HAVA DURUMU BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYINIZ