Gündem Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya duydukları karşısında şok oluyor!

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya duydukları karşısında şok oluyor!

31.10.2016 - 08:37 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı ekrana gelen son bölüm ile izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Ekrana gelen Hayat Şarkısı son bölümde Hülya'nın hamile oluşu Kerim ve Cevher ailesinde büyük mutluluk yarattı. Hayat Şarkısı ekrana gelen son bölüm ardından 29. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya duydukları karşısında şok oluyor

Hayat Şarkısı dizisinin 28. bölümü Kanal D ekranındaydı. Her bölümü ayrı heyecanlar yaşatan Hayat Şarkısı'nın son bölümünde Hülya hamile olduğunu öğrenince çok seviniyor fakat bu sevinç uzun sürmedi.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yapımcılığını Most Production'un üstlendiği başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya, Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Hayat Şarksı 1 Kasım Salı Saat 20:00'da ekrana geldi.

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM ÖZETİ

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

HAYAT ŞARKISI 29. BÖLÜM FRAGMANI

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.