Gündem Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya gerçeği öğreniyor!

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya gerçeği öğreniyor!

02.11.2016 - 09:40 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Hayat Şarkısı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Salı akşamları ekrana gelen Hayat Şarkısı 29. yeni bölümde Hülya gerçekleri öğrenmek için Nilay'a geliyor. Nilay'dan gerçekleri öğrenen Hülya şok geçiriyor. Hayat Şarkısı heyecan dozu yüksek yeni bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Hayat Şarkısı 29. bölüm fragmanında Hülya gerçeği öğreniyor

Most Production imzalı Hayat Şarkısı ekrana gelen yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Salı akşamları ekrana gelen Kanal D'nın sevilen dizisi Hayat Şarkısı 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ekrana geecek olan Hayat Şarkısı yeni bölümde Hülya geçmişe ait sırları öğrenmek iççin Nilay'ın kapısını çalacak. Öğrendiği gerçek karşısında büyük bir şok yaşayacak olan Hülya'nın yeni planı ne olacak?

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Başrollerinde Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan yer alıyor. Hayat Şarkısı 29. yeni bölüm fragmanı ile 8 Kasım Salı akşamı ekrana geliyor.

HAYAT ŞARKISI 28. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hülya bebek müjdesini, Kerim’e vermek için çok özel hatıralarının olduğu bir mekân seçer. Zeynep ise uzun zamandır Hülya konusunda kafasını kurcalayan şüpheleri çözme yolunda önemli bir ipucu elde etmiş ve bulmacayı çözene kadar da kurcalamaya karar vermiştir.

Öte yandan Hüseyin, Melek ile yeni bir hayat kurma yolunda önemli bir adım atacak ve hiç beklemediği bir tepki ile karşılaşacaktır. Filiz ise Mahir ile Nurgül’ün tüm uyarılarına karşın Cem ile doludizgin bir aşka sonuna kadar kapılarını açmıştır. Bahar’ı, Melek’ten almaya kararlı olan Haluk, en sonunda harekete geçecek ve iki kardeşin geçmişte kalan tüm sırlarının ortaya saçılmasına neden olacaktır. Hülya, en mutlu olacağını sandığı anda korkunç bir şüphenin pençesine düşmek üzeredir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 29. BÖLÜM FRAGMANI