Gündem Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanında Melek’den kurtulma planı - izle

Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanında Melek’den kurtulma planı - izle

16.03.2016 - 11:08 | Son Güncellenme:

Salı akşamı en çok takip edilen dizilerden biri olan Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanı ile izleyiciyle buluştu. Heyecanlandıran Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak? Zeynep, Melek’den kurtulmak için yaptığı plan tutacak mı? İşte yeni bölüm ayrıntıları...

Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanında Melek’den kurtulma planı - izle

Hayat Şarkısı dizinin Salı akşamı ekrana gelen olan yeni bölümünde neler oldu? Dizi biter bitmez Hayat Şarkısı 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Seyircileri heyecanlandıran fragman sayfamızda.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI EN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kerim, okuldan atılmasına sebep olan Aylin’i babasının tuttuğu fikrine kapılmıştır ve babasına karşı öfkeli bir tutum içerisindedir. Bayram, Kerim’in isyan içerisinde olmasından bir iftiraya kurban gittiğini anlar ve Almanya’da bulunması ve hesap sorulması için Aylin’in peşine avukatlarını gönderir.

Bu haberi alan Hülya ise, telaşa kapılır. Aylin’i, Bayram’ın avukatlarından önce bulup suskun kalmasını sağlamak için plan yapar. Mahir ise, Filiz’i tekrar kontrol altına alabilmek için Mine ile yakınlaşır. Amacı Mine’nin, Filiz’e destek vermesine engel olmaktır; ancak Mine kolay lokma değildir. Mine, Mahir ile yakınlaşır ama Filiz’i, Hülya’ya karşı doldurmaya devam eder.

Haberin Devamı

Hüseyin ile platonik bir sevda içerisinde olan Melek’i ise, acı bir sürpriz beklemektedir. Zeynep, Hüseyin’in Melek ile yaptığı telefon görüşmesine kulak misafiri olmuştur. Melek’in, Hülya’nın ablası olduğunu bilen Zeynep, Melek’den kurtulmak için bir plan yapar ve babası Müfit’den yardım ister.

HAYAT ŞARKISI 7. BÖLÜM FRAGMANI

HAYAT ŞARKISI HİKAYESİ

Hayat Şarkısı Kanal D'de yayınlanan Drama dizisidir. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır.

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI OYUNCULARI

BURCU BİRİCİK

Hülya Çamoğlu Cevher

Salih’in küçük kızı, Bayram’ın gelini, Kerim’in karısı. Kerim’e 8 yaşından beri aşık. Daha gençken yoksullukla bilenmiş, içi isyan ve öfke dolmuş. Hülya çok zengin ve yenilmez olmaya yemin etmiştir ve bu yolda ne gerekiyorsa yapacaktır. Çeşitli entrikalarla Kerim ile evlenmeyi başarır; ancak bu zoraki evlilik ona büyük acılar getirecektir. Çok zeki, çekici ve tehlikeli bir kadın. Kerim için nefes alır. Gözü kara bir aşk duyar kocasına.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : Antalya / 04.05.1989

EĞİTİM DURUMU : Ege Üniversitesi - Arkeoloji

BİRKAN SOKULLU
Kerim Cevher

Evin yakışıklı küçük prensi. Çok şımartılmış. Varlığın içine doğmuş, bilime meraklı, baba zoru ile Berlin’de maden mühendisliği okurken, birinci sınıf sonunda rotayı çevre mühendisliğine çevirmiş. Doğal hayat sever, masasını ve okumayı da çok sever, bilimsel alanda kariyer yapmaya kitaplar yazmaya odaklı. Bu tutkusuna engel olabilecek her şey sinirini bozuyor. 19. yüzyıl aristokrat adamları gibi yaşıyor. Aşk ilişkileri, teflon gibi üzerinden akıyor. Duygusal olarak derinlemesine bağlanmayı bilmiyor. Hülya ile anlaşmalı bir evlilik yapıyor ve ona duyduğu aşk ile öfke arasında gidip gelerek geçiyor yaşamı.

Haberin Devamı

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 06.10.1985

EĞİTİM DURUMU : Maltepe Üniversitesi - Radyo - TV Programcılığı