Gündem Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı bomba etkisi yarattı - izle

Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı bomba etkisi yarattı - izle

25.03.2016 - 14:27 | Son Güncellenme:

Her salı akşama ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinin 8. bölüm fragmanı Kanal D tarafından yayınlandı. Merakla beklenen Hayat Şarkısı yeni bölüm fragmanına bakılırsa dizinin heyecan dozu hiç azalmayacak. En son bölümde Bayram’ın geçirdiği kalp krizi şok etkisi yaratmıştı. Bakalım gelecek hafta yeni bölümde neler yaşanacak? Hayat Şarkısı dizisinin önemli karakterlerini de haberimizde yer verdik.

Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı bomba etkisi yarattı - izle

Kanal D’nin başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Ecem Özkaya, Tayanç Ayaydın, Seray Gözler ve Ahmet Mümtaz Taylan’ın paylaştıkları dizisi “Hayat Şarkısı” yeni bölümüyle ekrana gelecek. Hayat Şarkısı dizisinin yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz- Mustafa Oğuz, yönetmenliğini Cem Karcı ve senaryosunu Mahinur Ergun kaleme alıyor. Bu hatfa Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Haftaya ekrana gelecek olan Hayat Şarkısı dizisinde heyecan giderek büyüyor. İşte hem son bölümden hem de yeni bölüm fragmanından detaylar...

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 7. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı en son bölümünde; Filiz ile Mine, Hülya'nın oyunlarını bozmaya karar verdi. Bayram’ın geçirdiği kalp krizi, Cevher Ailesi'nin üzerinde sarsıcı bir etki bıraktı. Kerim ve Hüseyin aldığı kararları, babaları Bayram ile yaşadıkları gerginlikleri, tekrar gözden geçirmek zorunda kaldı.

Hayat Şarkısı 8. bölüm fragmanı bomba etkisi yarattı - izle

Filiz ve Mine, avukatla yaptıkları görüşmeden hayal kırıklığı ile çıkmışlardır ama yine de Hülya’ya karşı planlar yapmaya devam ettiler. Bayram’ın avukatları Aylin’in kimliğini ve yerini buldu ve Aylin’i konuşturmaya kararlıdırlar. Mahir ve avukatlar arasında bir zaman yarışı yaşanırken, Hülya iyice endişelenmeye başladı. Melek ise, kasabasına dönmüş ve Cevher Ailesi'nin evinde karşılaştığı gerçeklerle sarsıldı.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 8. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

SERAY GÖZLER

Bayram’ın eşi. Kerim ve Hüseyin’in anneleri. Mudanya zenginlerinden bir ailenin kızı. Bir tek ablası hayatta. Lise mezunu ev kadını. Çok alımlı. Kendi serveti de var, ancak kocasına çok saygılı ve geleneksel bir eş rolünde. Bayram’dan çok çekiniyor ama canına tak ettiğinde veya çocukları söz konusu olduğunda tavır koyuyor. Hamarat, yemek vs. konusunda master derecesinde bilgili. Çekinmeden girer, yemek yapar. Hizmetçilere çok hakim. Telaşe memuru çok heyecanlı, duygulu, sulu göz, sürekli kaygılı ve yüreği ağzında bir hayatı var kocası yüzünden. Tatlı bir kadın. Kalbi altın gibi. Dindar. Arada gelinlere yetkilerini acımasızca kullanır her kayınvalide gibi ve kendi hükmetme alanına kimse burnunu sokamaz. Şık giyinir.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : Adana / 27.09.1961

EĞİTİM DURUMU : Mimar Sinan Üniversitesi - Tiyatro

AHMET MÜMTAZ TAYLAN

Ailenin başı. Becerikli, çok zengin bir madenci. Mudanya köyleri kökenli, hafif lehçeli, dediği dedik bildiğini okuyan tipik sert baba figürü. Heyecanlı, tutkulu, çapkın, aynı zamanda karısından çekinen, aile düzenine aşırı önem veren, evini de şirketlerini de mutlak bir hakimiyetle yöneten, çizginin dışına çıkan olunca köpüren , ailesi ile çatışmalar sertleşince kopma noktalarına gelmeden anında geri basan bir tip. Oğullarına aşırı düşkün, bunu onları kendisine körü körüne tabi etmeye çalışarak gösteriyor! Enerjik, sinirli, kolay parlayan ama kolay geri basan, hareketli ve girdiği yere anında hakim olan insanları avucuna alan, çok kızsa da elinden olmadan insanın sevdiği bir tip.

Haberin Devamı

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : Ankara / 12.09.1965

EĞİTİM DURUMU : Hacettepe Üniversitesi - Tiyatro

ECEM ÖZKAYA

Hülya’nın ablası. Kendisini tüm ailenin annesi yerine koymuş. Annesi hastaymış ve erken ölmüş. Hülya’nın hayallerini desteklemiş, ikinci planda kalsa da içinde tutkulu ve hayat dolu bir kadın var. Güzel, derinlikli, çok becerikli, duygulu bir kadın. Kırda küçük bir lokantası var.

BİYOGRAFİSİ:

DOĞUM YERİ – YILI : İstanbul / 25.06.1988

EĞİTİM DURUMU : Maltepe Üniversitesi - Radyo ve Televizyon