Gündem Hayat Şarkısı 8. son bölümde olay sahneler! - izle

Hayat Şarkısı 8. son bölümde olay sahneler! - izle

28.03.2016 - 11:57 | Son Güncellenme:

Yepyeni bir bölüm ile ekrana gelen Hayat Şarkısı dizisinde giderek heyecan büyüyor. Kanal D ekranında yayınlanan Hayat Şarkısı dizisi 8. son bölüm ile ekrana geldi. Hülya’nın hayatı bir anda değişti ve bir de intihar şoku yaşandı. İşte Hayat Şarkısı 8.son bölüm ve ayrıntıları haberimizde.

Hayat Şarkısı 8. son bölümde olay sahneler - izle

Kanal D'de yayınlanan drama dizisi olan Hayat Şarkısı 8. son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı Hayat Şarkısı 8. bölümde neler yaşandı? Hülya’nın hayatı bir anda değişti ve bir de intihar şoku yaşandı. İşte Hayat Şarkısı 8. son bölüm ve ayrıntıları haberimizde.

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kerim, Aylin’in itirafı sonucu Almanya’ya okuldaki görevine dönme şansı yakalamıştır ve bir yol ayrımındadır; ya ailesi ile Türkiye’de kalacak ya da yıllarca peşinde koştuğu ideallerine, Almanya’ya geri dönecek. Üstelik artık kendisini bırakıp gideceğini söyleyen Hülya’ya karşı olan duygularını da, gözden geçirmektedir.

Hayat Şarkısı 8. son bölümde olay sahneler - izle

Hüseyin, Zeynep ile olan evliliğini bitirmeye, Zeynep ise Hüseyin’i eve geri döndürmeye kararlıdır. Hüseyin, Melek ile birlikte olabilmek için her şeyi göze almıştır; ancak Melek, yıkılmış bir yuva üzerinden mutlu olamayacakları düşünmektedir. Hülya’nın hayatı ise hiç ummadığı yeni gelişmelere ve mücadelelere gebedir.

HAYAT ŞARKISI 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

HAYAT ŞARKISI 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Haberin Devamı

HAYAT ŞARKISI 8. BÖLÜM 3. FRAGMAN

HAYAT ŞARKISI KONUSU

Hayat Şarkısı Kanal D'de yayınlanan Drama dizisidir. Başrollerini; Burcu Biricik, Birkan Sokullu ve Ahmet Mümtaz Taylan paylaşmaktadır.

Mudanya yakınlarındaki Işıklar Köyü'nde doğup büyümüş olan Bayram ve büyürken tek arkadaşı olan kan kardeşi Salih, aralarındaki bir anlaşmazlığı tatlıya bağlamak için çocukları Melek ile Kerem’i küçük yaşta nişanlarlar ve çocuklar büyüyüp evlenme çağına gelene kadar da farklı şehirlerde yaşamlarını sürdürmeye devam ederler.

İki çocuk sahibi olan Bayram, ailesi ile yerleşmiş olduğu İstanbul’da işlerini geliştirip büyük bir servete sahip olsa da verdiği sözü unutmaz. Genç oğlu Kerim’i üniversiteden mezun olduğu gün yanına alarak Işıklar Köyü'nde iki kızı, Hülya ve Melek ile yaşayan Salih’in kapısını çalar. Salih de verdiği söze sadıktır ve Bayram’ın gelişi ile çocukların düğün kararını kesinleştirirler. Oysa her iki ailenin çocukları geçen yıllar içerisinde kendilerine ait birer hayat kurmuş ve farklı sevdalara ve hedeflere yönelmiştir. Gençler kendi aralarında bu mecburi evlilikle ilgili kararlar alıp, buldukları çözümlerle rahatlasalar da; hiç hesaba katmadıkları Hülya’nın planları çoktan devreye girmiştir.

Yazarlar