Gündem Hayat Şarkısı son bölümden sonra 54. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hayat Şarkısı son bölümden sonra 54. bölüm fragmanı yayınlandı!

09.05.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Hayat Şarkısı dizisi 53. son bölümü dün akşam ekrana geldi. Dizinin son bölümünde Bayram Cevher herkesi şaşırtacak bir karar verirken Hayat Şarkısı 54. bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Hayat Şarkısı dizisi yeni bölümünde Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor!

Hayat Şarkısı son bölümden sonra 54. bölüm fragmanı yayınlandı

Hayat Şarkısı son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi.. Cevher Ailesi köy yaşantısına geri dönüyor! Hülya'nın işi çok zor! Cevher ailesinin son yaşadıklarından sonra Cevher Ailesi kendini doğal ürünlere, sağlıklı beslenmeye vermiştir. Fakat bunların hazırlanması ise evin gelini Hülya'ya kalmıştır. Hülya ile Mahir, Bayram Cevher'i ve holdingi kurtarmak için son hamlelerini yapıyorlar!

Haberin Devamı

Hayat Şarkısı 54. bölüm fragmanı yayınlandı. Kerim, babası Bayram Cevher'e tepkisini gösteriyor! Bayram Cevher ve oğullarının arası yeniden iyi olacak mı?

Son yaşanan olaydan son artık Bayram Cevher ve Kerim'in ilişkisi kopma noktasına gelmiştir. Kerim, evi terkedeceğini ve torunlarının yüzünü göremeyeceğini babası Bayram Cevher'e sert bir tonlama ile ifade eder. Olanlara şaşırmaktan başka çaresi olmayan Hülya, sadece izlemekle kalır.

Bayram Cevher'in yine bir kadınla görünmesi işin boyutunu komple değiştirir. Hüseyin'den de tepki alan Bayram Cevher'e artık oğulları sırtlarını döner.

Süheyla yeniden boşanma mevzusunu gündeme getirecek mi?

Hayat Şarkısı merakla beklenen yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

Haberin Devamı



HAYAT ŞARKISI 53. BÖLÜM FRAGMANI



HAYAT ŞARKISI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayat Şarkısı dizisinde bu hafta Hülya ile Mahir, Cevher Ailesi'ni kurtarmak için bir plan yapıyor; büyük bir tehlikenin içine düşmekten kurtulamıyorlar! Ziya Torunbaş, kardeşi Mahsa ve Melisa'nın intikamını almak için Cevher Ailesi'ne savaş açar. İlk olarak Cevher Madenleri'nin köy sularını zehirlediği ve bir kadının da bu yüzden hayatını kaybettiği haberi yayılır. Cevher Ailesi, bu olayın şokunu yaşarlarken madenlerinin kapatılması, ekonomilerine büyük bir darbe olur. Zor günler geçiren aile, yaşadıkları evi satmak zorunda kalırlar. Herkes bir yana saçılırken, evi Ziya Torunbaş'ın aldığı haberi herkesi şok eder.

Hülya, ailesinin yaşadığı bu sıkıntılara bir dur demek ister. İpek'in, Hazer ve tüm planı gerçekleştiren adamın konuşmasına tanık olması ve videoya çekmesi olayların düğümünü çözer. Bu videoyu Hülya ve Mahir ile paylaşır. Hülya ile Mahir, yeniden kılık değiştirerek köye giderler. Bu kez olayı kökünden çözmek isteseler de hiçbir şey bekledikleri gibi sonuçlanmaz. İçine düştükleri tehlikeden kurtulmak için yeni bir plan yapmaları gerekir.

Öte yandan iflas haberi her yerde yankılanmaya başlar. Cevher Ailesi'nin yaşadığı bu buhranlı günler, aile içindeki çatışmalara da yol açar. Mahsa ile Bayram'ın yaşadığı ilişkiyi öğrenen Süheyla, ailesinin yeniden bir araya gelebilmesi için büyük bir fedakarlık yapar.

HAYAT ŞARKISI 53. BÖLÜM FRAGMANI