Gündem Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti!

04.08.2016 - 12:02 | Son Güncellenme:

Yapımını Limon Film'in üstlendiği, başrollerinde ise Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve  Burak Çelik'in yer aldığı Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanıyla nefes kesti. Ekranların sevilen dizisi Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölümde neler yaşanacağı merak konusu oldu. İşte Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı ve detayları...

Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti

Fox Tv'de büyük ilgiyle takip edilen Hayat Sevince Güzel'den merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen sahneleriyle uzun süredir gündemde olan Hayat Sevince Güzel'de bu hafta neler olacak? merak konusu oldu. Yayınlandığı ilk günden beri severek izlenen Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı ve detaylarını sizler için bu haberimizde derledik...

Yapımını Limon Film'in üstlendiği, başrollerinde ise Algı Eke, Ekin Mert Daymaz, Öykü Çelik ve Burak Çelik'in yer aldığı Hayat Sevince Güzel yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

HAYAT SEVİNCE GÜZEL 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI



HAYAT SEVİNCE GÜZEL 7. BÖLÜMÜ İZLE

Haberin Devamı

ALGI EKE KİMDİR?

Hayat Sevince Güzel 8. yeni bölüm fragmanı nefes kesti


Algı Eke,(16 Eylül 1985, İstanbul), Türk oyuncu.

16 Eylül 1985 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir ve Gürcü asıllıdır.Boşanmış bir anne babanın çocuğudur. Annesini 2013 yılının yaz aylarında kaybetmiştir.Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş, burada dramaturji okumuştur . Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır. Ardından sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynamıştır. Ayrıca Pinhani grubunun Yitirmeden adlı şarkısının klibinde de oynamıştır. 20 Aralık 2013 tarihinde vizyona girmiş olan, başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat vermiştir.

Haberin Devamı

Günümüzde Galip Derviş dizisinde Hülya Uçar karakterini oynamıştır. Ayrıca oyuncu Celil Nalçakan ile birlikte netd.com adlı sitede Şişenin Dibi adlı bir program yapmış, ancak 2 Ağustos 2013 tarihinde program bitmiştir.