Gündem Hayatımın Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

Hayatımın Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! - İzle

06.06.2016 - 14:58 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranlarının beğenilerek takip edilen dizisi Hayatımın Aşkı son bölümde izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Sevilen dizide heyecan giderek artıyor. Merakla beklenen Hayatımın Aşkı 5. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Hayatımın Aşkı 5. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Başrollerinde hande doğandemir ve Serkan Çayoğlu'nun rol aldığı Hayatımın Aşkı yoluna dolu dizgin devam ediyor. Yapımcılığını Şebnem Aşkın'ın yaptığı Hayatımın Aşkı 4. son bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Hayatımın Aşkı 5. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde...

Haberin Devamı

Gökçe, hayatının aşkı Demir’e kavuşmak yine planlar yapar. Demir’in kendisine koşarak geleceğinden ve mutlu bir geleceğe adım atacaklarından çok emindir ancak yine şansı yaver gitmez ve Gökçe’nin ağabeyi Bartu çıkagelir.

Bartu iki yıl süren ve bir türlü bitmeyen askerliğinden sonra yeniden ailesiyle olmaktan mutludur ancak ailesi için aynı şey söylenemez. Çünkü Bartu girdiği her yerde düzeni bozan ve mutlaka bela getiren bir adamdır.

Gökçe kendi başına bile yeterince sorun çıkarıyorken, bir de Bartu’nun işleri karıştırması Gökçe’yi yine hayatının aşkından uzaklaştırır.

Hayatımın Aşkı 5. Bölüm Fragmanı

OYUNCULAR

Hande Doğandemir ( Gökçe ), Serkan Çayoğlu ( Demir ), Berk Hakman (Kaan), Zeynep Eronat ( Rezzan ), Zafer Algöz ( Hikmet ), Sadi Celil Cengiz ( Bartu ), Avni Yalçın ( Hulusi ), Ayşegül İşsever ( Nesrin ), Deniz Barut ( Eylem ), Seda Türkmen ( Sema ), Murat Parasayar ( Rahmi ), İlay Erkök ( Sezen ) , Gizem Terzi ( Nilay ) ve Yonca Evcimik ( Yonca Evcimik )

Haberin Devamı

Serkan Çayoğlu kimdir?

Serkan Çayoğlu (d. 31 Mayıs 1987, Almanya), Türk Model, Manken ve Oyuncudur.

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. Modellik yapmayı düşünen Serkan Çayoğlu bir süre sonra oyunculuğa yönelmiş ve Ümit Çırak, Dolunay Soysert gibi isimlerden profesyonel oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. 2014 yılında başlayan Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmıştır. Dizi 2015 yılında final yapmıştır. Oyuncu daha sonra, Hayatımın Aşkı dizisinde, Demir Cerrahoğlu karakteriyle kamera karşısına geçmiştir.