Gündem Hekimoğlu oyuncusu Kaan Yıldırım kimdir? Mehmet Ali Çağlar nasıl bir karakter?

Hekimoğlu oyuncusu Kaan Yıldırım kimdir? Mehmet Ali Çağlar nasıl bir karakter?

17.12.2019 - 16:56 | Son Güncellenme:

Hekimoğlu dizisinin oyuncu kadrosu izleyici tarafından merakla araştırılıyor. Kanal D'nin yeni dizisi Hekimoğlu oyuncuları arasında yer alan Kaan Yıldırım kimdir? MEhmet Ali Çağlar adlı karakteri canlandıracak olan Kaan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı?

Hekimoğlu oyuncusu Kaan Yıldırım kimdir Mehmet Ali Çağlar nasıl bir karakter

Kanal D'nin yeni dizisi ve salı akşamları ekrana gelecek olan Hekimoğlu hakkında meraklı arayış sürüyor. Dizi hakkında bilgi almak isteyenleri Hekimoğlu konusu, Hekimoğlu oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye başarak Hekimoğlu dizisinin oyuncularından Kaan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? İşte Mehmet karakteri hakkında merak edilenler...Kanal D'nin yeni dizisi ve salı akşamları ekrana gelecek olan Hekimoğlu hakkında meraklı arayış sürüyor. Dizi hakkında bilgi almak isteyenleri Hekimoğlu konusu, Hekimoğlu oyuncuları hakkında araştırma yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeye başarak Hekimoğlu dizisinin oyuncularından Kaan Yıldırım kimdir? Kaç yaşında? İşte Mehmet karakteri hakkında merak edilenler...

KAAN YILDIRIM KİMDİR?

Kaan Yıldırım, 24 Aralık 1986 yılında Türkiye'nin İstanbul şehrinde doğdu. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünden mezun oldu. Başkent İletişim Bilimleri Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.
Oyunculuk kariyerine Kayıp dizisinde Kadir karakterini canlandırarak başladı. Ancak Yıldırım, asıl çıkışını başrollerinde Uğur Polat, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Şebnem Bozoklu'nun oynadığı 'Ulan İstanbul' adlı dizisiyle yaptı. 2015 yılında ise başrollerini Ezgi Eyüboğlu ile üstlendiği bir yaz dizisi olan Adı Mutluluk dizisinde Batu Değirmenci karakterini canlandırdı.
14 Mayıs 2016 yılında Ezgi Eyüboğlu ile Esma Sultan Yalısı'nda evlendi. Çift 26 Haziran 2019 tarihinde boşandılar.

Haberin Devamı

Televizyon

2013 Kayıp Kadir
2014 Ulan İstanbul Ferdi
2015 Adı Mutluluk Batu Başrol
2016 Kalbim Yangın Yeri Volkan
2017 Klavye Delikanlıları Kerem
2018 İnsanlık Suçu Cemal Gökdemir
2019 Halka Kaan Karabulut
2019- Hekimoğlu Mehmet Ali Çağlar

Sinema

2014 Ümmü Sıbyan:Zifir
2015 Yok Artık
2017 Bölük

MEHMET KARAKTERİ HAKKINDA BİLGİ

Ateş’in ekibindeki uzman nörolog olan Mehmet Ali her zaman Ateş’i en çok eleştiren kişidir. Ne kadar inkâr etse de ekipte en çok Ateş’e benzeyen de odur. Mehmet Ali, İstanbul’un fakir mahallelerinden birinde, zor şartlarda büyümüştür. Sınıf atlamak ve bir daha eski mahallesine dönmemek için çaba sarf etmektedir her zaman… Görünüşüne ekipteki herkesten daha çok özen gösterir. Hırslı ve çalışkan olsa da bazen yetenekleri hırsının gerisinde kalabilir. Sabırsızdır. Ateş’ten hoşlanmasa da bir doktor olarak ona hayranlık duyar ve farkında olmadan bazı zamanlarda onu taklit eder. Ateş onun geçmişiyle arasına koymaya çalıştığı mesafenin farkındadır. Onu manipüle etmek için bu hassas noktasını kullanmaktan kaçınmaz.