Gündem Helikopter destekli hırsızlık operasyonu

Helikopter destekli hırsızlık operasyonu

13.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul polisi, Esenler’de gece yarısı hırsızlık operasyonu düzenledi. Özel harekât ve çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı helikopter destekli operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı

Helikopter destekli  hırsızlık operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler’de çok sayıda işyeri ve evden hırsızlık olaylarına karıştığı belirlenen kişilere yönelik operasyon düzenledi. Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler Tuna (Karabayır) Mahallesi’nde saat 02.00’de daha önceden belirlenen birçok ev ve işyerine eş zamanlı baskın gerçekleştirdi. Operasyona polis helikopteri havadan destek verdi. Çok sayıda çevik kuvvet ve motorize polis ekibi de çevrede önlem aldı, mahalle girişine TOMA’lar konuşlandırıldı.

Şehit Cengiz Karcıoğlu Sokak’ta bulunan bir evde arama yapan ekipler, çok sayıda çalıntı olduğu belirlenen halı, spor ayakkabı ve çeşitli elektrikli ev aletleri ele geçirdi. Ayrıca çalıntı olduğu ve plakaları değiştirilerek hırsızlık olaylarında kullanıldığı belirtilen araçlara da el konuldu.

Gözaltına alınan ve aralarında kadınların da bulunduğu çok sayıda kişi, çevik kuvvet minibüslerine bindirilerek Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürüldü.

Yazarlar