Gündem 2019 KYK burs sonuçları açıklandı mı? Başvuru yapanlar bu soruya cevap arıyor

2019 KYK burs sonuçları açıklandı mı? Başvuru yapanlar bu soruya cevap arıyor

12.11.2019 - 17:33 | Son Güncellenme:

KYK burs sonuçlarında her gün ayrı bir heyecan yaşanıyor. Kasım ayının ortalarına girerken burs sonuçlarının açıklanma zamanı da yaklaşıyor. Sonuçların her an açıklanabilir olması sebebiyle "KYK burs sonuçları açıklandı mı?" sorusu sık sık yöneltiliyor.

2019 KYK burs sonuçları açıklandı mı Başvuru yapanlar bu soruya cevap arıyor

KYK burs sonuçları geçen yıl 13 Kasım'da açıklanmıştı. Artık üniversite öğrencileri için kritik günlerin içerisindeyiz. Kredi Yurtlar Kurumu her an sonuçları ilan edebilir. Bu nedenle resmi site sık sık ziyaret ediliyor. Peki herhangi bir açıklama var mı?

Haberin Devamı

KYK BURS VE KREDİ BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Geçtiğimiz yıl aynı tarihlerde alınan KYK burs başvuru sonuçları 13 Kasım tarihinde açıklanmıştı. KYK burs başvuru sonuçlarının geçtiğimiz yıl içerisinde de aynı tarihlerde alındığı baz alınırsa sonuçların, birkaç gün içinde duyurulması bekleniyor.

KYK'DAN AÇIKLAMA

"Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğümüz tarafından 15-21 Ekim tarihleri arasında alınan burs/kredi başvuruları için değerlendirme süreci devam etmektedir. Sürecin ardından sonuçlar http://yurtkur.gsb.gov.tr resmi sitemizden ve resmi sosyal medya hesaplarımızdan duyurulacaktır."