Gündem Hıçkırık 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

Hıçkırık 2. bölüm fragmanı yayınlandı!

02.01.2018 - 10:05 | Son Güncellenme:

Hıçkırık yeni bölümüyle bugün kanal D ekranında yayınlanacak. Kanal D'nin yeni dizisi olan Hıçkırık merakla izlenmeye başlandı. Hafta içi her gün yayınlanacak olan Hıçkırık bugünkü yeni bölümünde neler olacak?

Hıçkırık 2. bölüm fragmanı yayınlandı

Kanal ekranının yeni dizisi olan Hıçkırık 2. yeni bölümüyle bugün yayınlanacak. Güzel bir başlangıç yapan yeni dizi ilgiyle izleniyor. Hıçkırık yeni bölümü bugün saat 15.00'de kanal D'de. İşte Hıçkırık 2. yeni bölümden ilk sahneler...

Haberin Devamı

HIÇKIRIK 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kenan, Azmi Bey’in Nalanı kendisine emanet etmesiyle Nalan’a mesafeli davranır. Perihan’ın hırsları için oğlu Engin’e baskı yapar. Kenan’ın gitme kararına Nalan tepkilidir ve sebebini öğrenmek için Kenan’ı sıkıştırır.Azmi Bey bundan sonraki hayatında güvenebileceği tek insan olarak Kenan’ı gördüğü için Nalan’ı ve şirketi kendisine emanet ettiğini söyler. Bu durum Engin ve Perihan’ı çileden çıkartır. Burhan, Vesime’yi sıkıştırıp para ister. İlhami’yi hastaneden hamile bir kadın ziyaret eder, bu kadın İlhami’nin eski sevgilisidir. İlhami’nin gerçek yüzü ortaya çıkar.

HIÇKIRIK 2. BÖLÜM FRAGMAN