Gündem Hilmicem İntepe kimdir? Hilmicem kaç yaşında?

Hilmicem İntepe kimdir? Hilmicem kaç yaşında?

14.05.2018 - 14:29 | Son Güncellenme:

Survivor gönüllüler takımında yer alan Hilmicem İntepe gösterdiği performans ile adeta göz dolduruyor. Survivor parkurkarında gösterdiği hız ile adeta parkurların tozunu attıran Hilmicem İntepe sembol oyununda finale kalan dört isimden biri olmayı başardı. Peki Hilmicem İntepe kaç yaşında?

Hilmicem İntepe kimdir Hilmicem kaç yaşında

Survivor'un performans anlamında göz dolduran ismi Hilmicem İntepe yarışmalarda gösterdiği performans ile takımına büüyk destek sağlamaya devam ediyor. Son olarak sembol oyununda da kendini finale yazdıran Hilmicem İntepe bu akşam oynanacak olan Survivor sembol finalinde kazanıp ailesini Dominik'e getirmek istiyor. Peki Hilmicem İntepe kaç yaşında?

Haberin Devamı

HİLMİ CEM İNTEPE KİMDİR?

Hilmi Cem İntepe 19 Mayıs 1992’de Muğla’da doğmuştur. Hilmi Cem İntepe aynı zamanda dizi ve sinema oyuncusudur.

Hilmi Cem İntepe, 1992'de Muğla'nın Menteşe ilçesinin Yenice mahallesinde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik mahallesinde yaşadı. 17 yaşında Latin danslarına yazıldı ve birçok kere salsada Türkiye Gençler Şampiyonu oldu. Ekranlara ilk defa Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmadaki dans gösterisiyle çıktı. 2013'te Survivor yarışmasına katıldı ve yarışmadan birincilikle ayrıldı. Daha sonra ise Survivor All Star'a da katıldı.