Gündem Hırsızların akılalmaz oyunu! Sosyal medyadan gazeteciye rüşvet teklif ettiler

Hırsızların akılalmaz oyunu! Sosyal medyadan gazeteciye rüşvet teklif ettiler

23.11.2023 - 09:26 | Son Güncellenme:

Arnavutköy’de işyerlerine dadanan hırsızlar esnafın korkulu rüyası haline geldi. Birçok işyerinden hırsızlık yapan şahıslar, kurdukları sosyal medya hesabıyla gazeteciye de rüşvet teklif ettiler.

Arnavutköy’de yaklaşık 20 gündür çeşitli işyerlerine giren hırsızlar kimi yerden telefonları, kimi yerdende kasadaki parayı çalarak kaçtı. Her gün başka bir esnaf soyulurken pişkin hırsızlar açmış oldukları sosyal medya hesabı ile kendi haberlerini yapan gazeteciye mesaj attı.

Haberin Devamı

Atılan mesajlarda gazeteciye çaldıkları bir bilgisayarı vermek isteyen hırsız, hırsızlığa devam edeceklerini de söyledi. Yaşanan diyaloglar ve hırsızlık anları böyle görüntülendi.

Hırsızların akılalmaz oyunu Sosyal medyadan gazeteciye rüşvet teklif ettiler

ÇATALCA'DA HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİ YAKALANDI

Çatalca’da evden hırsızlık yapan şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı.Şüphelinin evlerden çaldığı malzemeleri üç kişiye sattığı tespit edildi.

Polis ekipleri Salı günü Çatalca'daki Ferhatpaşa Mahallesinde evden hırsızlık yapan S.Ç. isimli şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. S.Ç.'nin beş ayrı evden 25 bin lira değerinde bahçe bakım malzemesi, 5 adet televizyon, 130 metrelik elektrik kablosu, 1 adet elektrikli soba, 1 adet su motoru çaldığı belirlendi. Polis ekipleri S.Ç.'nin çaldığı malzemeleri A.C.K., M.E.K. ve E.C.'ye sattığını tespit etti. Malzemeleri satın alan 3 kişi polis ekipleri tarafından iş yerlerinde gözaltına alındı. İfadelerinin alınmasının ardından A.C.K,., M.E.K. ve E.C. serbest bırakıldı. S.Ç. hakkında adli kontrol hükümleri uygulandı. S.Ç.'nin  'Uyuşturucu madde kullanma' suçundan poliste çok sayıda suç kaydı olduğu da tespit edildi.

Haberin Devamı

 

Hırsızların akılalmaz oyunu Sosyal medyadan gazeteciye rüşvet teklif ettiler

Yazarlar