Gündem HKP Genel Başkanı komşusunu bıçakladı

HKP Genel Başkanı komşusunu bıçakladı

05.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

İstanbul Üsküdar’da budanmış ağaçları toplayan komşularıyla tartışan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Ankut, komşusunu bıçaklayarak yaraladı.

HKP Genel Başkanı komşusunu bıçakladı

FERİT ZENGİN Haber Merkezi - Üsküdar Güzel Tepe Mahallesi Ganimet Sokak’ta yaşanan olay dün saat 12.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının iddiasına göre, sokak üzerinde bulunan bir evin bahçesindeki ağaçlar, ev sahibi Recep A. (60) tarafından budandı. Budama sonrası Recep A. ve eşi Hatice A. bahçe zeminindeki dalları toplamak için ev sahibi Elif A’dan izin istedi. Bu sırada HKP Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut dalların toplandığını görünce, yeşil ağaçların kesildiğini düşünerek oğluyla dışarıya çıktı. Yaşanan arbede sırasında, Recep A, üç yerinden bıçaklanarak yaralandı. Recep A’nın eşi ise sopayla Ankut’u başından yaraladı.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Recep A. ambulansla hastaneye sevk edildi. Gözaltına alınan Ankut ve oğlu emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Nurullah Efe Ankut’u ev hapsi, oğlunu ise en yakın karakola imza atma şeklinde adli kontrol hükümleri uygulayarak serbest bıraktı.

Yazarlar