Gündem İçerde ekrana gelen son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde ekrana gelen son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

11.12.2016 - 14:12 | Son Güncellenme:

İçerde dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitledi. İçerde son bölüdme Yusuf Müdür sürpriz bir kararla meslekten istifa etti. Sarı Hüsnü'yü kandıran ismin bir avukat olduğunun anlaşılması ile büyük bir karşılaşma yaşandı. Avukat'ın tepesinde yer alan büyük patron'un ise Sarp olduğu son bölümde ortaya çıktı. Peki İçerde 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İçerde ekrana gelen son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

Ay Yapım imzalı, ekranların fenomen dizisi İçerde bu hafta da çok konuşulacak yeni bölümüyle ekrana geldi. Yüzüklü adam Coşkun'u elinden kaçıran Mert'in ondan ailesi olduğunu öğrendiği duygu yüklü sahne izleyenleri derinden sarsmıştı. Mert, ailesine ulaşma ümidiyle Coşkun'u bulmaya çalıştı.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın, senaryosunu Ertan Kurtulan ve Toprak Karaoğlu'nun üstlendiği İçerde'nin yeni bölümü 12 Aralık Pazartesi günü Show TV'de ekrana geldi.

Coşkun'la ilgili Celal'in kendisinden ve Melek'ten sakladığı sırlar olduğunu düşünen Mert, Celal'e oyun oynamaya karar verecek. Bölümde, Mert'in Coşkun'un yaşadığını Celal'e itiraf etmesi Kebapçı Celal'i hem endişelendirecek hem de öfkelendirecek. Merakla beklenen yeni bölümde "Celal, Mert'in oyununa düşecek mi?", "Celal gerçekleri Mert'e anlatacak mı?" ve "Mert, ailesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?" gibi sorular yanıt buldu.

ŞENAY GÜRLER DE İÇERDE!

Reyting rekortmeni İçerde'nin yeni bölümünde diziye sevilen oyuncu Şenay Gürler konuk oyuncu olarak dahil oluyor. Güçlü oyuncu kadrosu, ezber bozan hikayesiyle her hafta izleyenleri ters köşeye yatıran dizide Gürler, sürpriz bir rolle ekrana gelecek.

Haberin Devamı

Bölümde Celal, sevkiyatını ihbar eden isimlerin peşine düşecek. Sarp ve Celal, karşılarına çıkan düşmanlarının avukatının anlattıklarıyla gizemli olayı çözmeye çalışacaklar. Bölümde avukat rolünü ise oyuncu Emre Erçil canlandıracak.

İÇERDE 13. BÖLÜM ÖZETİ

İçerde”nin 13. bölümünde; Mert, Kebapçı Celal’in kendisinden ve Melek’ten sakladığı bazı gerçekler olduğunu düşünür. Bunu Melek’le de paylaşır. Mert şüphelerinde haklı olup olmadığını öğrenmek için Celal’e bir oyun oynar. Yusuf Müdür, Sarp’ın polislikten vazgeçmesine engel olmak için son bir hamle yapar. Celal, Köstenceli'nin mallarıyla ilgili sevkiyatı polise ihbar edenlerin kimler olduğunu öğrenmeye çalışır. Karşısına çıkan bir avukat “patron” diye birinden bahseder. Sarp, Celal ve adamları gizemli patronun peşine düşerler. Ailesi olduğunu öğrenen Mert, Coşkun’un izini sürmeye devam eder. Coşkun yeni planlar kurmanın peşinde Metin’in evini araştırmaya başlar. Füsun ve çocuklarına ulaşmak istiyordur.

İÇERDE 14. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.