Gündem İki Yalancı'nın 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi!

İki Yalancı'nın 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi!

25.08.2017 - 14:34 | Son Güncellenme:

İki Yalancı'nın merakla beklenen 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları evimize konuk olan İki Yalancı 8. yeni bölümde Serkan ve Duygu aşklarını itiraf ettiler. İkilinin romantizm dolu sahneleri büyük ses getirdi. Aşklarını dolu dizgin yaşamak isteyen Serkan ve Duygu'nun önünde ise kocaman bir sorun vardır!

İki Yalancının 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi

Serkan ve Duygu, birbirlerine olan duygularını açıklıyor; ikilinin önündeki en büyük engel Alp sorun olmaktan kurtulamıyor!

Haberin Devamı

Serkan, Duygu'ya olan duygularını sonunda açıklamak istiyor. Yağmurlu bir havada onu öperek aşkını gösteren Serkan, beklediği karşılığı Duygu'dan almayı başarır. Duygu ise Serkan'a duyduğu büyük aşkın önünde engel olarak gördüğü Alp'ten ayrılamaz. Duygu, vicdan azabı çekmez istemez ve Alp'in annesinin yardım çağrısına tepkisiz kalamaz.

Serkan ise Duygu'yu, Alp'e bırakmamakta kararlıdır. Alp'ten ayrılması için elinden geleni yapmaya hazırlanan Serkan, yeni bir plan hazırlığına girmeye hazırdır.

İki Yalancı, 28 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

İKİ YALANCI 8. BÖLÜM FRAGMAN

İKİ YALANCI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Serkan ile yaptığı yarışı kaybeden Alp'in gözünü hırs bürüyor!

İki Yalancının 8. bölüm fragmanındaki o sahne büyük ses getirdi

At yarışını kaybeden Alp'in davranışları karşısında Serkan şaşkındır. Kaybetme hırsı ile gözü dönen Alp'in ata yapabileceklerini gören Serkan, Duygu için endişelenir ve ona olanları anlatır fakat Duygu, Serkan'a inanmaz. Seren Hanım, yaşlı bakımı için bir yardım gecesi düzenler, gecenin konseptinde çiftler tango yapacaktır. Esra ile Serkan ve Duygu ile Alp dans dersleri almaya başlarlar.

Haberin Devamı

Bu sırada Alp, Serkan ve Duygu arasında bazı şeylerden şüphelenmeye başlar. Bu şüphesi git gide artıp hırçınlaşınca Duygu ile kavga ederler. Aynı zamanda Naci ve Cenk de Burcu yüzünden birbirine girerler.